EL PI SES SALINES DEMANA INFORMACIÓ REAL I ACTUALITZADA SOBRE LA RECOLLIDA SELECTIVA

EL PI SES SALINES DEMANA INFORMACIÓ REAL I ACTUALITZADA SOBRE LA RECOLLIDA SELECTIVA

EL PI SES SALINES DEMANA INFORMACIÓ REAL I ACTUALITZADA SOBRE LA RECOLLIDA SELECTIVA

  • Abans de la implantació del nou model de recollida es va fer un repartiment de calendaris que tenen informació incorrecta i crea confusió entre els ciutadans
  • Tolo Salvà: “Ja és difícil adaptar-se al nou sistema, com perquè des de l’Ajuntament es crei confusió”

21 de febrer 2017

El Pi Ses Salines demana que es reparteixin nous calendaris amb la informació real i actualitzada sobre la recollida selectiva al municipi. “Ja és difícil adaptar-se al nou sistema, com perquè des de l’Ajuntament es crei confusió” ha manifestat Tolo Salvà, el Portaveu de la formació.

El Grup Municipal d'El Pi recorda que durant les reunions per carrers que es varen fer els dies previs al començament de la implantació de la recollida selectiva porta a porta es varen entregar uns imants a cada casa amb una informació diferent a la que s'està publicitant des de l’Ajuntament de Ses Salines.

Concretament, els calendaris que es varen entregar a les famílies posen que la recollida es farà entre les 21 i les 23 h i els que s’han publicat des de l’Ajuntament posen que uns residus s’han de treure entre les 21 i les 23 h i el vidre s’ha de treure el dematí abans de les 8 del matí.

Aquest fet crea una confusió a la gent que, si bé ja fa un esforç considerable en adaptar-se al nou model, creiem que des de l’Ajuntament se'ls ha d'ajudar el màxim perquè els sigui més fàcil. S'ha publicat bastant a les xarxes socials de l’Ajuntament però hi ha moltíssima gent que no té perfils a les xarxes i, per tant, pot ser no s’hagi assabentat del problema.

Tanca