EL PI SES SALINES ES MOSTRA SORPRÈS PER L’ACORD EN L'APROVACIÓ DELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS ENTRE L’ESQUERRA I EL PP

EL PI SES SALINES ES MOSTRA SORPRÈS PER L’ACORD EN L'APROVACIÓ DELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS ENTRE L’ESQUERRA I EL PP

EL PI SES SALINES ES MOSTRA SORPRÈS PER L’ACORD EN L’APROVACIÓ DELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS ENTRE L’ESQUERRA I EL PP

Des del partit a Ses Salines creuen que aquests Pressupostos no són ni uns pressupostos de futur per al municipi ni uns pressupostos realistes, ja que hi ha zero euros en inversions per Ses Salines i Sa Colònia de Sant Jordi i una partida insuficient per a promoció turística.

 20 de desembre 2016

Ahir al Plenari Extraordinari es varen aprovar uns Pressuposts amb l'abstenció del Partit Popular. El Batle va haver de suplicar l'abstenció del PP, ara a l’oposició, i aquest li feu cas per tal d'aprovar uns Pressuposts que, des d’El Pi no consideram per res que siguin realistes ni continuistes amb el que el mateix Batle s'havia preparat a principi de legislatura.

El Partit Popular, que va argumentar que “no eren els Pressupostos que ells haurien fet”, en realitat hi estaren d'acord i la seva abstenció propicià l’aprovació dels mateixos.

En paraules de Tolo Salvà (El Pi), “no es poden aprovar uns Pressupostos on no hi ha cap inversió pel municipi. Aquest fet no havia passat en molt de temps i no entenem com el PP s'absté quan l’any passat, que els Pressupostos eren millors, hi votaren en contra”.

Entre d’altres, aquests Pressupostos presenten greus deficiències com: zero euros en inversions per ses Salines; zero euros en inversions per Sa Colònia; 22.000 euros en promoció turística, totalment insuficient per a un municipi que viu del turisme; aprovació de partides que els mateixos Regidors no saben què contestar quan els hi demanes la planificació del què faran; els sous totals de 4 regidors seran més de 80.000 euros any; una partida d'activitats esportives totalment insuficient.

Al llarg del 2016 s'havia fet molt per l'esport. Ara res es podrà complir. No hi ha cap partida ni inversió pel parc infantil Pou den Verdera ni cap per fer les casetes del camp de fútbol de Sa Colònia. Tampoc trobam  partida per arreglar les pluvials del camp de fútbol de Sa Colònia.

El Pi havia proposat comprar 2 cotxes de segona mà als Policies, que ha estat ignorada, així com una partida de 5.000 euros per Educació que tampoc va ser considerada.

Tanca