EL PI SES SALINES VOL DONAR MÉS VALOR A LA COLLA DE DIMONIS 'MARIA ENGANXA'

EL PI SES SALINES VOL DONAR MÉS VALOR A LA COLLA DE DIMONIS 'MARIA ENGANXA'

EL PI SES SALINES VOL DONAR MÉS VALOR A LA COLLA DE DIMONIS ‘MARIA ENGANXA’

Tolo Salvà, Portaveu d'El Pi a Ses Salines, subratlla que “posar en valor les nostres senyes d'identitat és important per les noves generacions de Ses Salines i Sa Colònia”. 

31 de gener de 2017

El Pi-Proposta per les Illes Balears a Ses Salines demanarà al proper Ple del Consistori que es dugui a terme la segona edició del llibre de la colla de dimonis que es creà el 2007 per promocionar la cultura tradicional i dinamitzar alguns dels actes i festes del municipi, com la Revetlla de Sant Antoni i la ja tradicional Espigolada de Sant Bartomeu.

Tolo Salvà, Portaveu d'El Pi a Ses Salines, ha presentat una moció per tal que es reediti el llibre que explica la història del naixement del quatre dimonis que nasqueren el 2007 i acompanyen des de llavors el Dimoni Vell de Ses Salines a la Revetlla de Sant Antoni.

Salvà ha explicat que "deu anys més tard del naixement d'aquests dimonis, que ens omplen d'orgull, la colla considera necessària la reedició de llibre per tal de millorar-ne el contingut i actualitzar-lo a dia d'avui; perquè, així, grans i petits continuïn coneixent la història i es pugui fer una divulgació arreu de l'illa".

Així, El Pi de Ses Salines demana que es doti una partida específica al Pressupost municipal per a aquesta nova edició i que també es demani ajuda al Consell de Mallorca i a tots els ens supramunicipals que es considerin oportuns per tal que la nova edició sigui una realitat.

Tanca