EL PI SOL·LICITA LA COMPAREIXENÇA DEL CONSELLER DE MEDI AMBIENT PER LA GESTIÓ DE LES INUNDACIONS

EL PI SOL·LICITA LA COMPAREIXENÇA DEL CONSELLER DE MEDI AMBIENT PER LA GESTIÓ DE LES INUNDACIONS

EL PI SOL·LICITA LA COMPAREIXENÇA DEL CONSELLER DE MEDI AMBIENT PER LA GESTIÓ DE LES INUNDACIONS

La formació rebutja l'ús partidista que MÉS ha fet de la gestió, critica que la Conselleria en mans d’aquest partit s’hagi despreocupat totalment de la situació de Porreres i altres municipis del Pla que s’han vist greument afectats i recorda que, en els successius debats de Pressuposts, s’ha demanant insistentment que s'augmenti la partida econòmica per a la neteja dels torrents. El Pi demana que s'actuï amb més efectivitat amb les ajudes als afectats, que les promeses ara fa un mes. 

24 de gener de 2017

El Pi- PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS demana la compareixença del Conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, per una gestió deficient i partidista de les inundacions d’aquest cap de setmana arreu de les Illes Balears.

La formació critica que a la visita oficial a Montuïri del Departament d’Agricultura dissabte passat no es convidàs a cap representant de Porreres, mentre sí hi havia el Batle de Montuïri, la Batlessa d’Algaida, el grup de l’oposició MÉS, així com membres del Grup Parlamentari MÉS.

El Pi vol fer constar que, si bé des dels departaments del Consell de Mallorca hi ha hagut contactes permanents, a dia d'avui cap responsable de la Conselleria de Medi Ambient s’ha interessat per la situació de Porreres, un dels municipis més afectats per les pluges.

La formació acusa la Conselleria de Medi Ambient d'haver fet un ús partidista, poc transparent i gairebé electoralista d’una desgràcia que no entén de colors polítics i alerta que aquesta actitud pot conduir a desestabilitzar la bona sintonia entre els diferents municipis que es manté actualment independentment del partit que els governi.

El Grup Parlamentari El Pi recorda que ha demanat de forma reiterada que s'augmentàs el Pressupost del Govern per a la neteja de torrents per fer una previsió de fortes pluges que, en part, ha causat els desbordaments viscuts aquests dies.

La formació demana ara que les ajudes compromeses pel Govern als afectats no siguin com les de fa un mes que encara estan pendents d’entregar. A més, la manera en què se sol·liciten no és la idònia havent de presentar factures envers de pressuposts.

Tanca