EL PI SÓLLER DEMANA “CELERITAT” EN ELS TRÀMITS PER AMPLIAR L’ESCOLA DEL PORT

EL PI SÓLLER DEMANA “CELERITAT” EN ELS TRÀMITS PER AMPLIAR L’ESCOLA DEL PORT

EL PI SÓLLER DEMANA “CELERITAT” EN ELS TRÀMITS PER AMPLIAR L’ESCOLA DEL PORT

El regidor del Pi-Sóller, Jaume Bestard, ha registrat una sol·licitud a l’ajuntament per conèixer en quin estat es troben els tràmits d’ampliació del centre Pere Cerdà. Lamenta que el procés estigui tan endarrerit: “Tot fa pensar que les noves instal·lacions no es podran utilitzar fins el 2018”.

3 de febrer de 2016

El regidor del Pi a Sóller, Jaume Bestard, ha registrat aquest dematí una sol·licitud a l’ajuntament reclamant informació sobre l’estat en que es troben els tràmits per ampliar el Col·legi Públic Pere Cerdà. Més concretament, Bestard ha demanat sobre l’informe d’idoneïtat de la infraestructura, la redacció dels informes de l’IBISEC i els projectes d’obra i activitat. Tot plegat, per poder saber “fins on s’ha fet feina en aquesta qüestió i informar els veïnats del Port de quina és la situació del centre educatiu, ja que és un tema que preocupa moltes famílies”.

Jaume Bestard ha recordat els plans que apuntaven que per al curs que ve ja es podria comptar amb l’edifici adjacent a l’escola per poder-la ampliar. Tanmateix, a dia d’avui, en aquestes instal·lacions encara hi ha ubicada la Casa del Mar, on s’hi troba el centre de salut i diverses oficines de la Conselleria d’Agricultura i Pesca: “Ens preocupa el retard amb el qual s’estan duent a terme els tràmits necessaris. Fins que el centre de salut i les oficines no es traslladin a una nova seu, l’IBISEC no podrà començar les tasques d’adequació per adaptar l’espai a les necessitats del centre educatiu. Sabem que hi ha moltes famílies pendents d’aquesta ampliació, ja que els permetrà dur els seus fills a escola al Port i no haver-se de traslladar fins a Sóller. Per això demanam celeritat a l’equip de govern. De moment ja s’ha ampliat el pati del Pere Cerdà, i és una bona notícia, però encara queda molta feina a fer perquè el Port tengui les infraestructures educatives que es mereix. Ens digueren que la reforma estaria feta en vista al curs 2016-2017, i tot fa pensar que com a mínim haurem d’esperar al 2018. I no ens ho podem permetre”.

Tanca