EL PI TINDRÀ PRESÈNCIA A TOTA L'ILLA AMB LA INTEGRACIÓ DE MÁS EIVISSA A LA FORMACIÓ

EL PI TINDRÀ PRESÈNCIA A TOTA L'ILLA AMB LA INTEGRACIÓ DE MÁS EIVISSA A LA FORMACIÓ

EL PI TINDRÀ PRESÈNCIA A TOTA L’ILLA AMB LA INTEGRACIÓ DE MÁS EIVISSA A LA FORMACIÓ

  • Amengual ha deixat clar que«amb aquest acord es reforça el projecte, que continuarà treballant per acabar amb la doble insularitat»

22 de juliol de 2020

El Pi - PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS tindrà presència a tota l'illa d'Eivissa després que els membres de Más Eivissa s'hagin afiliat a la formació. El partit balear- que amb l'elecció del nou president, Antoni Amengual, ha encetat una nova etapa- ha fet una passa endavant per enfortir El Pi a les Pitiüses.

En aquest sentit, el president d'El Pi, Antoni Amengual, s'ha mostrat satisfet per la incorporació de Más Eivissa i ha comentat que «la formació creix amb l'objectiu de donar veu a les reivindicacions de la gent de la nostra terra». Segons Amengual, «es tracta d'una injecció important per al nostre projecte, que volem que continuï arrelant a les Pitiüses i, per aquest motiu, no descartem més adhesions».

Amengual ha deixat clar que «hem de treballar per adoptar les mesures necessàries perquè eivissencs i menorquins deixin de patir el greuge de la doble insularitat i els formenterencs, de la triple». El president d'El Pi ha apuntat que «hem de buscar solucions per acabar amb l'escassa connectivitat aèria i marítima, per aconseguir uns serveis sanitaris de primer ordre i oferir uns serveis dignes per als universitaris de la resta d'illes».

Per la seva banda, el vicepresident primer d'El Pi Balears, Joan Torres, ha dit que «la nostra intenció és estar presents a Vila i a Sant Antoni i, també, a tots els municipis eivissencs, amb temps i força per fer feina per al projecte comú a Eivissa i Formentera».

Finalment, el fins ara responsable de Más Eivissa, Toni Roldán, ha explicat que «estic il·lusionat amb aquesta nova etapa; ja que, després d'haver compartit coalició amb ells l'any passat i d'haver assistit al Congrés de la formació insularista, hem decidit donar la passa de forma definitiva i integrar-nos en el projecte comú illenc que precisa aquesta terra».

Tanca