EL PI VALLDEMOSSA DENUNCIA LA DEIXADESA DE L'ÚNIC APARCAMENT MUNICIPAL DEL PORT

EL PI VALLDEMOSSA DENUNCIA LA DEIXADESA DE L'ÚNIC APARCAMENT MUNICIPAL DEL PORT

EL PI VALLDEMOSSA DENUNCIA LA DEIXADESA DE L’ÚNIC APARCAMENT MUNICIPAL DEL PORT

La formació critica que tot i el compromís de l’equip de Govern municipal, l'aparcament del Port segueix estant ocupat per barques. El Pi critica la manca de compromís i la deixadesa d’una infraestructura essencial sobretot en aquesta època de l’any.

3 d'agost del 2016

El Pi Valldemossa denuncia que l'aparcament municipal del Port està completament ocupat per barques sense deixar lloc als vehicles, tot i que l’equip de Govern s'havia compromès, durant l'anterior Plenari, a posar-hi una solució.

La formació critica la deixadesa d’aquesta infraestructura que afecta directament als centenars d'usuaris amb vehicles que baixen cada dia al Port de Valldemossa durant la temporada alta estival.

El Pi explica que a la permissivitat amb les barques a l'aparcament de cotxes se suma una generalitzada manca de neteja, de manteniment i de vigilància per part de la Policia Local. La formació sol·licita una major implicació del Govern municipal a la zona del Port, un dels principals focus turístics i de residents en aquesta época.

Tanca