EL PI VALLDEMOSSA DENUNCIA LA ROTONDA I LA SENYALITZACIÓ QUE S'HAN INSTAL·LAT RECENTMENT AL MUNICIPI

EL PI VALLDEMOSSA DENUNCIA LA ROTONDA I LA SENYALITZACIÓ QUE S'HAN INSTAL·LAT RECENTMENT AL MUNICIPI

EL PI VALLDEMOSSA DENUNCIA LA ROTONDA I LA SENYALITZACIÓ QUE S’HAN INSTAL·LAT RECENTMENT AL MUNICIPI

L'agrupació local va incloure en el seu programa electoral la necessitat d'un canvi de sentit segur pels vehicles que necessiten tornar al municipi.

30 juny de 2016

El President del Comitè de Valldemossa, Jaume Juan, ha alertat que la rotonda i la nova senyalització "no elimina el perill que suposen els canvis de sentit dels vehicles que, una vegada han sortit del poble, volen canviar de sentit per tornar-hi". A més, El Pi denuncia que la rasa de la cuneta ha quedat oberta, "el que suposa un perill per qualsevol cotxe que hi passi".

Igualment, l'estat de la rasa també resulta perillosa pels vianants ja que per creuar-la han de passar per sobre una passarel·la improvisada que no requereix cap tipus de norma de seguretat. En aquest sentit, El Pi Valldemossa demana al Consistori que adapti una passarel·la adient i segura pels vianants.

Pel que fa a la senyalització vertical instal·lada pel Consell de Mallorca, l'agrupació considera que no és prou clara i crea contínuament malentesos als conductors, que no saben ben bé com procedir per fer un canvi de sentit.

Finalment, el Comitè Local ha lamentat que després de tant de temps esperant aquesta actuació s'hagi fet sense planificació.

Tanca