EL PI VOL QUE ES DESTININ 5 MILIONS D’EUROS A UNA RADIOTERÀPIA PÚBLICA A MENORCA

EL PI VOL QUE ES DESTININ 5 MILIONS D’EUROS A UNA RADIOTERÀPIA PÚBLICA A MENORCA

EL PI VOL QUE ES DESTININ 5 MILIONS D’EUROS A UNA RADIOTERÀPIA PÚBLICA A MENORCA

El Grup Parlamentari ha registrat les esmenes als Pressuposts de la comunitat per a l'any 2017 amb partides específiques per Menorca entre les qual hi ha peticions per fer una nou escorxador, un centre integrat de Formació Professional o un nou edifici per al Conservatori de Música.

29 de novembre de 2016

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS sol·licita una partida de 5 milions d’euros per tal d'avançar definitivament en el servei de radioteràpia de Menorca que la formació sempre ha defensat que hauria de ser pública.

És una de les principals esmenes als Pressuposts de la Comunitat per a 2017 que s'han fet juntament amb El Pi Menorca on també s'ha tengut en compta la petició de construcció d’un nou escorxador a Ciutadella; habilitar un nou edifici per al Conservatori de Música o la construcció d’un centre integrat de Formació Professional com ja s'ha sol·licitat a través d’una iniciativa parlamentària en comissió d'Educació.

El Pi ha presentat un total de 81 esmenes als comptes del Govern. Les més significatives han anat encaminades a la rebaixa d'imposts; d’una banda a l’IRPF per a les rendes de 18 a 30 mil euros anuals bruts i de l'altra demanant l'exempció de l'Impost de Patrimoni per a rendes menors de 900 mil euros.

El Pi ha calculat que el descens en els ingressos podria compensar-se a través de la regulació del lloguer turístic. “Si es fa aflorar l'oferta sense regular, estimada en un 30% dels nostres visitants, s'ingressarien 30 milions en conceptes d'IRPF o Impost Turístic que ara mateix no es tenen, i això sense tenir en compte el concepte d'IVA”, ha explicat el President del partit i Portaveu del Grup Parlamentari, Jaume Font.

Tanca