EL PI VOTA A FAVOR DEL RESCAT DEL TÚNEL DE SÓLLER

EL PI VOTA A FAVOR DEL RESCAT DEL TÚNEL DE SÓLLER

EL PI VOTA A FAVOR DEL RESCAT DEL TÚNEL DE SÓLLER

  • Pastor: “Si bé estam a favor del rescat i coincidim en el fons, no compartim les formes.”
  • “Ens hauria agradat que no fossin 'reivindicatius selectius' i ens presentessin també l'acord amb el Govern d'assumir 10 milions d’euros del rescat”

6 de març de 2017

El Pi ha votat avui a favor del rescat del Túnel de Sóller, si bé discrepa en algunes qüestions formals que avui l'Equip de Govern ha plantejat i ha dut a aprovació del Ple del Consell de Mallorca. En concret, Antoni Pastor ha volgut posar de manifest que “aquests 15 milions que la institució té previst gastar, sortiran d’altres inversions i ens preocupa que les carreteres de Mallorca no puguin tenir un manteniment adequat”.

Pastor ha apuntat que “preferiríem que la Presidenta Armengol s'hagués compromès a pagar els 10 milions d’euros que haurien de pagar igualment en concepte de descompte de resident. Vostès són reivindicatius selectius, perquè ara que governa el seu partit a les Illes Balears són més suaus alhora de demanar el que els pertoca”. En aquest sentit, al Plenari passat es va aprovar una moció d’El Pi on es demanava que s'invertissin aquests 10 milions que hauria hagut de pagar el Govern en concepte de subvenció pels residents a les tasques de manteniment del túnel.

Per acabar, Pastor ha volgut deixar clar que “aquesta no és una solució pactada entre el l'Equip de Govern i la concessionària i no podem saber amb certesa què acabarem pagant pel rescat”.

El Pi ha votat a favor de l'inici d'expedient de rescat. Cal recordar que tot aquest procés s'inicià el setembre de 2015 amb una moció presentada pel grup municipal d’El Pi a Sóller que va defensar el regidor Jaume Bestard.

Tanca