EL PLE DE SANT LLUÍS APROVA UNA MOCIÓ D'EL PI PER EDITAR EL PROGRAMA DE FESTES EN 4 IDIOMES

EL PLE DE SANT LLUÍS APROVA UNA MOCIÓ D'EL PI PER EDITAR EL PROGRAMA DE FESTES EN 4 IDIOMES

EL PLE DE SANT LLUÍS APROVA UNA MOCIÓ D’EL PI PER EDITAR EL PROGRAMA DE FESTES EN 4 IDIOMES

L'equip de govern havia decidit enguany suprimir les versions en castellà, anglès i francès, el que suposa perdre una molt bona oportunitat de promoció turística

29 de juny de 2018

El plenari de l'Ajuntament de Sant Lluís va aprovar ahir vespre una moció presentada pel regidor d'El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Llorenç Carretero, que demana la publicació del programa de Festes Patronals en 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès.

L'objectiu de la moció, que va tenir el suport dels regidors socialistes i populars, és que l'equip de govern municipal rectifiqui la seva decisió d'editar el programa de festes només en català i no en quatre llengües com era habitual.

Segons El Pi, amb aquesta decisió es perd una molt bona oportunitat de promoció de les festes entre els visitants que passen les vacacions a l'illa i de cap manera es pot compartir que suposi un estalvi econòmic. Ben al contrari, perjudica l'economia i la indústria turística de Sant Lluís i de Menorca.

El Pi va presentar la moció a l'Ajuntament en català, castellà, anglès i francès. La secretaria del consistori estudia ara si l'aprovació d'aquesta moció pel plenari obliga l'equip de govern, de Volem Sant Lluís, a rectificar la seva decisió inicial.

Tanca