EL PP REBUTJA LA PROPOSTA D'EL PI CAMPOS DE CREAR ZONES VERDES EN EL CENTRE URBÀ

EL PP REBUTJA LA PROPOSTA D'EL PI CAMPOS DE CREAR ZONES VERDES EN EL CENTRE URBÀ

EL PP REBUTJA LA PROPOSTA D’EL PI CAMPOS DE CREAR ZONES VERDES EN EL CENTRE URBÀ

  • Tots els partits, excepte el de Govern, aposten per la iniciativa de destinar l'antic pati de l'Oje a una zona verda enjardinada integrada que actuï com a reclam turístic

07 d'abril del 2017

L'equip municipal de govern, del Partit Popular, es va quedar sol votant en contra de la proposta presentada per El Pi que instava l’Ajuntament a destinar el pati de l'Oje al gaudi públic de tot el poble.

La iniciativa proposa integrant-lo en un conjunt històric-arquitectònic públic, que estaria format per les dependències de l'antic Convent dels Mínims, l'antic Hospital i l'Oratori. El Pi vol destinar tota la superfície no edificada d’aquest conjunt (el claustre i l'antic hort del Convent units pel pati de l'Oje) a jardins públics visitables perquè al seu torn actuïn com a reclam turístic-cultural. La formació considera que ajudaria a revitalitzar els serveis d'hoteleria, restauració i petit comerç del poble.

La moció presentada en el darrer Ple municipal va rebre el suport de PSOE i MÉS per Campos i va ser rebutjada pel PP, qui considerà que l'espai ha de seguir cedit per 75 anys al Bisbat de Mallorca. El Partit Popular al·legà el compromís privat assolit amb el Bisbat per votar-hi en contra i recordà que tenen majoria absoluta.

El Pi recorda que actualment Campos disposa de més d'un milió d’euros de superàvit i que la pràctica totalitat de les accions d'unificació, reconstrucció i adequació d’aquest conjunt històric-cultural públic podrien ésser perfectament finançades amb fons procedents de les línies de subvencions d’altres administracions (ecotaxa, subvencions per ajuntaments del Consorci Borsa Allotjaments Turístics, Patrimoni, Fons Social Europeu…) sense que suposi un cost excessiu per als campaners.

Tanca