EL PRESIDENT ENSENYAT NO TOCA DE PEUS A TERRA

EL PRESIDENT ENSENYAT NO TOCA DE PEUS A TERRA

EL PRESIDENT ENSENYAT NO TOCA DE PEUS A TERRA

El grup de consellers d’El Pi - Proposta per les Illes Balears considera que el Consell de Mallorca, en un any, no ha complert les expectatives de cap manera. 

8 de juliol 2016

Després d’un any de legislatura, El Pi considera que el President Ensenyat no ha estat a l'alçada de les circumstàncies. El Consell de Mallorca segueix sent una institució amb poca visibilitat i falta d’interés quan hauria de ser el principal focus d'atenció per la ciutadania com el vertader Govern de Mallorca.

De totes les promeses electorals i post-electorals d’aquest Govern que està en teoria en actiu al Consell de Mallorca poca cosa en positiu es pot treure. Si bé es va entrar a governar amb certa energia, és normal que es conservi, ja que no s’ha fet res. Fa un any que Ensenyat i el seu equip estan al capdavant d’aquesta institució tan important i no n'hem tret res en positiu.

Prometeren canviar el Pla Territorial de Mallorca i no se n’ha parlat més. Prometeren canviar la Llei de Finançament de Consells insulars i no n'hem sabut res més. S'aprovà una moció per remodelar la carretera de Llucmajor que és un perill constant per tothom i encara no han començat les obres. No pot ser que a cada plenari s'hagin d'aprovar reconeixements extrajudicials de crèdits per la mala previsió d’aquest Govern.

Des del grup de consellers també s’ha volgut apuntar que no consideren del tot seriós que el President Ensenyat frivolitzi la institució i el seu càrrec amb manifestacions com que “farem els plenaris més divertits” en comptes de solucionar els problemes reals que existeixen. No s'entén que el Sr. Ensenyat recomani un pacte a la mallorquina quan el seu pacte a la mallorquina no funciona.

Cal recordar també que aquest Govern, que fa bandera de la transparència, no l'aplica en el dia a dia: no se sap com estan les inversions estatutàries, es vol comprar un edifici i són incapaços de donar cap explicació de com van les negociacions.

Tanca