ELS BATLES D'EL PI MOSTREN LA SEVA INDIGNACIÓ AMB EL DECRET LLEI DE REFREDAMENT DE LA INVERSIÓ

ELS BATLES D'EL PI MOSTREN LA SEVA INDIGNACIÓ AMB EL DECRET LLEI DE REFREDAMENT DE LA INVERSIÓ

ELS BATLES D’EL PI MOSTREN LA SEVA INDIGNACIÓ AMB EL DECRET LLEI DE REFREDAMENT DE LA INVERSIÓ

  • Denuncien que amenaça greument l'economia dels petits propietaris i de les famílies mallorquines

23 de maig de 2020

Els batles d'El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS han mostrat la seva indignació amb el Decret Llei de mesures urgents de protecció del territori. Els representants municipals de la formació, que avui s'han reunit amb els diputats/des i consellers/es d'El Pi, han denunciat que aquesta proposta que el Govern de les Illes Balears vol aprovar a marxes forçades la setmana vinent amenaça l'economia dels petits propietaris i de les famílies mallorquines.

La presidenta de la formació, Xisca Mora, ha afirmat que El Pi votarà en contra de la norma i ha demanat al Govern d'Armengol «si és realment necessari aprovar una moratòria urbanística en una situació de crisi sanitària i econòmica». Segons Mora, «no s'entén que ens hagin demanat mà estesa per tirar endavant un Pla de Reactivació Econòmica i després, precipitadament i sense consensuar res, es tiri endavant aquest decret llei».

En aquest sentit, X. Mora ha apuntat que «aquesta decisió d'Armengol respon a la necessitat de tenir contents als seus socis de govern sense tenir en compte com això pot afectar a la gent de la nostra illa i atemptant contra l'autonomia dels ajuntaments». La presidenta d'El Pi ha deixat clar que quan El Pi governi derogarà aquest decret llei perquè «farem una política territorial moderada i consensuada tenint en consideració a tots els sectors implicats».

Tanca