ELS BATLES D'EL PI NO TRANSFERIRAN EL ROMANENT DE TRESORERIA DELS AJUNTAMENTS A L'ESTAT

ELS BATLES D'EL PI NO TRANSFERIRAN EL ROMANENT DE TRESORERIA DELS AJUNTAMENTS A L'ESTAT

ELS BATLES D’EL PI NO TRANSFERIRAN EL ROMANENT DE TRESORERIA DELS AJUNTAMENTS A L’ESTAT

La formació demana la dimissió del president de la FEMP, Abel Caballero, en considerar que l’acord és partidista

4 d’agost de 2020

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS no transferirà els romanents de tresoreria dels ajuntaments on governa a l’Estat. Així ho han acordat els batles de la formació durant una assemblea que s’ha celebrat per valorar l’acord a què ahir va arribar la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). El Pi també demanarà la dimissió del president de la FEMP, Abel Caballero, al considerar que l’acord que es va tancar és partidista i no representa els interessos dels municipis illencs.

El president d’El Pi, Antoni Amengual, ha explicat que “també presentarem mocions a tots els ajuntaments i institucions on tenim representació per demanar sortir de la federació, ja que no ens representa en absolut”. Amengual ha apuntat que “nosaltres no donem suport a aquest acord i no permetrem que els diners de les illes estalviats pels ajuntaments se’ls emportin a Madrid i per tant els 20 municipis on governem no donaran ni un euro a l’Estat”

Per la seva banda, el tinent de batle d’Alcúdia, Domingo Bonnin, ha deixat clar que “ tenim 90 milions d’euros al banc  i la nostra frustració és que volem tirar endavant projectes per poder afrontar la crisi que vindrà i no podem fer res.” Bonnin ha dit que no necessitem cap tutela” i ha acusat  l’Estat de “xantatge cap a la independència dels ajuntaments.

Tanca