ENLLESTIT EL PRIMER CONTENIDOR D’EIVISSA PELS REFUGIATS DE LA GUERRA DE SÍRIA AMB 10 TONES DE SOLIDARITAT

ENLLESTIT EL PRIMER CONTENIDOR D’EIVISSA PELS REFUGIATS DE LA GUERRA DE SÍRIA AMB 10 TONES DE SOLIDARITAT

ENLLESTIT EL PRIMER CONTENIDOR D’EIVISSA PELS REFUGIATS DE LA GUERRA DE SÍRIA AMB 10 TONES DE SOLIDARITAT

El Pi-Eivissa destaca que s’han vist desbordats per les donacions i vol agrair a tots els que amb nom i llinatges, i de forma anònima, han contribuit d’aquesta iniciativa solidària. “És emocionant veure i viure la resposta d’eivissencs i formenterers”, ha dit la repsonsable d'El Pi-Sant Antoni, Lucía Ribas.

23 de març 2016

Si la solidaritat es pogués mesurar en xifres, les d’aquesta inicitiva serien: 10 tones. El Pi-Eivissa fa inventari de tot el material recollit que ahir es va enmagatzemar dins el primer contenidor que s’enviarà a camps de refugiats de la guerra de Síria. Dins el contenidor hi ha 639 capses de roba, 23 caixes de bolquers, 15 capses de productes d’higiene personal, 35 tendes d’acampada, 10 caixes repletes de sacs de dormir, 39 cotxets de bebé. una cadira de rodes, 52 capses de calçat, dues de llet en pols i 46 capses de mantes. “És emocionant veure i viura la resposta dels eivissencs i formenterers”, ha declarat la responsable d'El Pi-Sant Antoni, Lucía Ribas.

La formació explica que ara s’està negociant amb les ONG’s de destí per saber on enviar el contenidor, que sortirà d’Eivissa la propera setmana, després de l’expulsió dels refugiats per part de la Unió Europea.

El Pi-Eivissa destaca la gran resposta dels ciutadans d’Eivissa i Formentera i vol agraïr la col·laboració i solidaritat amb aquesta iniciativa en especial a Creu Roja, Hioercentro, Voluntaris d’Eivissa, sa Colla de sa Bodega, Eva Marqués, Cristina Ferrer Calvet, la família Marí Prtas, el Grupo Verser, hotel Pacha, Associació d’amics del Poble marroquí de Sant Antoni, col·legi de Santa Eulària, el de Santa Gertrudis, el de Sant Miquel, als al·lots Eco de Santa Eulària, Carvi, Ferreteria Can Toni Tanca, Ferreteria Bopra, Ferreteria Mestret, Minerva, Farmàcia de Ses Païses, Càritas, Deixalles, Supermercat Aprop, Sofia Insua, Grafitec, Deportes El Coral, Maria J. Estarellas… També als veïnats de Formentera que de forma anònima han fet arribar una furgoneta per aquesta iniciativa.

“Demanam disculpes per si se’ns oblida nomenar qualcú però la solidaritat ha estat tan gran que és difícils acordar-nos de tots en aquests moments”, ha declarat Lucía Ribas, presidenta d'El Pi-Sant Antoni. “I molt especialment a totes les persones que de forma anònima han col·laborat amb material o econòmicament perquè aquest contenidor eivissenc d’ajuda humanitària sigui una realitat”.

Tanca