EVA MARQUÈS: “ABANS D’UN PARTIT POLÍTIC SOM PERSONES, TOTS ENS HEM D’IMPLICAR AMB AQUEST DRAMA”

EVA MARQUÈS: “ABANS D’UN PARTIT POLÍTIC SOM PERSONES, TOTS ENS HEM D’IMPLICAR AMB AQUEST DRAMA”

EVA MARQUÈS: “ABANS D’UN PARTIT POLÍTIC SOM PERSONES, TOTS ENS HEM D’IMPLICAR AMB AQUEST DRAMA”

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES ha iniciat una campanya conjunta de recollida de material d’ajuda humanitària per als refugiats de guerra que són a Lesbos i Quios -Grècia- amb la col·laboració de Creu Roja Espanyola, Hipercentro, Associació Voluntaris d’Eivissa i el grup folklòric sa Bodega. 

7 de març 2016  

“Abans de ser un partit polític som persones”, ha declarat Eva Marqués, vocal de la Junta del Pi Sant Antoni que, juntament amb Carmen Tur, membre del comitè autonòmic del Pi Eivissa, han presentat una iniciativa per recollir material d’ajuda humanitària destinada als refugiats de les illes de lesbos i Quios, a Grècia. “Tots ens hauríem d’implicar amb aquest drama”.

Creu Roja Espanyola, l’Associació de Voluntaris d’Eivissa, Hipercentro i el grup folklòric sa Bodega s’han sumat a la iniciativa solidària que dóna suport a la tasca sense ànim de lucre iniciada per una companya del Pi, Antonia Triguero, regidora a l’ajuntament d’Inca.

Antonia Triguero és una persona molt implicada en matèria humanitària que ja ha aconseguit recaptar 1800 euros de veïnats i comerciants per la compra de productes de primera necessitat. La regidora del Pi acaba de tornar d’un viatge sufragat pel partit a les dues illes gregues on ha viscut d’aprop el drama dels refugiats siris i disposa d’un contenidor de mercaderies per enviar de nou a la zona.

Voluntaris i membres d'El Pi-Eivissa i de les entitats col·laboradores passaran a recollir material d’ajuda humanitària i pagarà les despeses de l’enviament a Mallorca des d’on partirà en vaixell en direcció a Grècies per als refugiats de guerra.

Els veïnats i comerciants que desitgin col·laborar ho poden fer a través del Facebook del Pi-Eivissa o el correu electrònic elpieivissa@gmail.com a qualsevol punt de l’illa.

A més, posa la seva seu a disposició situat al carrer del Mar, 17 de Sant Antoni els dilluns, dimecres i divendres de 18 a 20 hores.

Tanca