FLORENCI CONDE REPETEIX COM A CANDIDAT D'EL PI A LA BATLIA DES CASTELL

FLORENCI CONDE REPETEIX COM A CANDIDAT D'EL PI A LA BATLIA DES CASTELL

FLORENCI CONDE REPETEIX COM A CANDIDAT D’EL PI A LA BATLIA DES CASTELL

Els seus darrers quatre anys com a primer tinent de batle es sumen a una àmplia experiència en gestió municipal

19 de març de 2019

Florenci Conde repeteix com a cap de llista de Proposta per les Illes (El Pi) a la batlia des Castell de cara a les pròximes eleccions municipals. Pròximament s'aniran anunciant els demés integrants de la llista que encapçala.

Conde té 49 anys i els darrers 12 els ha dedicat a la política, ocupant càrrecs de gestió dins diferents equips de govern pel que fa a Esports, Urbanisme i vies públiques; de manera que acumula una àmplia experiència dins el consistori.

En el darrer mandat ha exercit com a primer tinent de batle des Castell i regidor d'Urbanisme, Vies Públiques i Participació Ciutadana. Així ha aconseguit, juntament amb l'equip de govern, solucionar el problema de l'aigua i arribar a un acord sobre les tarifes després d'unes dures negociacions. També ha gestionat la implantació de la planta fotovoltaica i l'adquisició dels quarters de S'Esplanada per part del Govern balear, a més de presidir el Fons Menorquí de Cooperació.

A l'àmbit personal, el candidat d'El Pi va ser futbolista professional arribant a ser subcampió d'Europa sub-19 amb la selecció espanyola i formant part de clubs com el RCD Espanyol de Barcelona o el Palamós. Ha presidit el Club Atlético Villacarlos i fa uns anys va ser guardonat amb el premi “Leyenda del fútbol balear” per part de la Federació de Futbol de les Illes Balears.

Tanca