FONT ANIMA A FER CRÉIXER EL PI I ARRIBAR A TOTS ELS MUNICIPIS DE LES ILLES

FONT ANIMA A FER CRÉIXER EL PI I ARRIBAR A TOTS ELS MUNICIPIS DE LES ILLES

FONT ANIMA A FER CRÉIXER EL PI I ARRIBAR A TOTS ELS MUNICIPIS DE LES ILLES

  • 400 militants i simpatitzants d’El PI van participar ahir vespre al sopar d'estiu de la formació

8 de juliol de 2017

El president d’El PI – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Jaume Font, considera que “s’ha consolidat el projecte polític de la formació i ara és el moment de créixer i arribar a tots els municipis de les Illes Balears”. És el missatge que va llançar ahir vespre el líder d’El PI davant els 400 afiliats i simpatitzants que participaren en el tradicional sopar d'estiu de la formació celebrat al passeig de Jaume III de Llucmajor.

Font va agrair la feina feta a tots els membres del partit, a les agrupacions locals i a les diferents institucions on El PI està representat. Va recordar que des de l'estiu passat la formació té nous batles a Llucmajor, Andratx, Sant Joan i Selva i que, en els pròxims mesos, El PI tindrà també la batlia de Felanitx i Manacor, en compliment dels acords polítics signats després de les passades eleccions municipals.

Precisament, Jaume Font, va posar com a exemple de consolidació, la gestió que estan desenvolupant tots els batles i regidors d’El PI. Un mostra, va dir, que “El PI és un partit amb vocació de majoria social i està preparat per a ser decisiu a totes les institucions”.

El també portaveu de la formació al Parlament ha afirmat que El PI seguirà lluitant, a totes les administracions on té representació, “per un millor finançament i un nou REB per a les Illes, per la defensa del petit comerç i les classes mitjanes, i per una regulació efectiva del lloguer turístic, els cotxes de lloguer i el tot inclòs”.

Font ha criticat que el Govern balear, després de dos anys i moltes promeses, no hagi fet “res efectiu per regular aquestes qüestions relacionades amb el turisme, que estan provocant una sensació d'angoixa als ciutadans de les illes”.

En aquest sentit, el secretari general d’El PI, Josep Melià, va afegir, en la seva intervenció davant els assistents al sopar, que el partit “està fent una oposició en positiu que cerca donar solucions als problemes reals de la gent”. A més de reclamar el compromís i implicació dels presents, Melià va dir que “es pot mirar el futur amb optimisme”.

Tanca