FONT APEL·LA ELS INDECISOS PER ACONSEGUIR QUE EL PI TINGUI REPRESENTACIÓ AL CONGRÉS I AL SENAT

FONT APEL·LA ELS INDECISOS PER ACONSEGUIR QUE EL PI TINGUI REPRESENTACIÓ AL CONGRÉS I AL SENAT

FONT APEL·LA ELS INDECISOS PER ACONSEGUIR QUE EL PI TINGUI REPRESENTACIÓ AL CONGRÉS I AL SENAT

Més de 500 persones han participat avui a Manacor en l'acte públic de presentació de candidatures al Parlament, el Consell i l'Ajuntament de Manacor

13 d'abril de 2019

El president d'El Pi i candidat al Parlament, Jaume Font, ha apel·lat al vot dels indecisos per aconseguir que El Pi tingui representació al Congrés i al Senat. Ha estat a Manacor, on més de 500 persones han assistit avui matí a la presentació pública de les llistes electorals d'El Pi al Parlament, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Manacor.

Font ha assegurat que si a les eleccions generals «tots els indecisos que estan farts d'extremismes de dreta i d'esquerra voten a El Pi, aquestes illes tindran a Madrid, per primera vegada en la història, diputats i senadors que defensaran de veres les Illes Balears». Perquè, ha assenyalat, «el vot a El Pi és un vot de consciència, no d'obediència a cap partit amb seu central a Madrid», com és el cas dels representants que hem tingut fins ara: tots de partits d'àmbit estatal.

Jaume Font ha assegurat que «és necessari apujar l'autoestima dels balears perquè junts podem fer que Madrid atengui les nostres reivindicacions com fan amb els canaris. S'ha acabat això de ser de blancs o negres, de ser de blaus o vermells… Es tracta de ser mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterencs, nascuts aquí o no, amb la força suficient per fer entendre a Madrid que tenim uns problemes que s'han de resoldre».

Per la seva banda, la candidata al Consell de Mallorca, Xisca Mora, ha assegurat que vol convertir aquesta institució «en l'ajuntament dels ajuntaments, en una institució que estigui a prop de les persones, que solucioni els problemes» i sempre «des del consens i el diàleg, lluitant sempre pel bé de l'illa».

La candidata a la batlia de Manacor, Cati Riera, ha presentat la seva llista com «un equip que continuarà treballant per millorar el nostre poble» i ha posat com a exemple la gestió que ha dut a terme aquesta legislatura al consistori perquè «s'han abaixat els impostos municipals fins a un 10%, s'ha reduït a zero el deute, s'ha invertit més que mai en Educació (un milió d'euros) i s'ha millorat la xarxa de distribució d'aigua amb un estalvi d'un milió de litres al dia».

El candidat d'El Pi al Congrés, Joan Miralles, ha destacat la diferència d'influència que han tingut sempre els nostres diputats i senadors respecte als canaris i que això «és el que vol corregir El Pi si aconseguim representació al Congrés i al Senat».

Tanca