FONT ASSEGURA QUE EL PI ESTÀ PREPARAT PER GOVERNAR A LES ILLES I PER SER TAN REIVINDICATIU A MADRID COM ELS PARTITS CANARIS

FONT ASSEGURA QUE EL PI ESTÀ PREPARAT PER GOVERNAR A LES ILLES I PER SER TAN REIVINDICATIU A MADRID COM ELS PARTITS CANARIS

FONT ASSEGURA QUE EL PI ESTÀ PREPARAT PER GOVERNAR A LES ILLES I PER SER TAN REIVINDICATIU A MADRID COM ELS PARTITS CANARIS

Més de 300 militants i simpatitzants d'El Pi participen avui vespre al sopar d’estiu de la formació

6 de juliol de 2017

El president d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Jaume Font, ha assegurat que la formació està preparada per governar a les illes i defensar a Madrid els interessos balears com fan els partits canaris. És el missatge que ha llançat avui vespre el líder d'El Pi davant els més de 300 afiliats i simpatitzants que participen en el tradicional sopar d'estiu de la formació, que es fa a la plaça del Tub de Palma.

Segons Font, "més que mai les illes necessiten un partit fort que defensi els interessos de la comunitat i no depenguin d'una direcció nacional". També ha mostrat la seva decepció amb el tractament que estan rebent les illes per part del nou Govern de Pedro Sánchez. "Res ha canviat per a Balears", ha dit. Segons Font, "Sánchez també està fent jocs de mans amb els ciutadans balears. El nou REIB ja no té data per la seva aprovació, està descartat un nou model de finançament autonòmic en els pròxims dos anys i si ha reculat amb la intenció de retardar fins a l'any que ve el descompte del 75% en els vols amb la Península ha estat gràcies als canaris".

El president d'El Pi ha assegurat que les Illes Balears, si depenen del PP i del PSOE, continuaran sense un finançament just i sense les inversions que ens pertoquen. "Només si a Balears hi ha partits, com els canaris, amb influència a Madrid podran canviar les coses".

En aquest sentit, el president d'El Pi Palma, Josep Melià, ha dit que el projecte del partit està consolidat i ara "és el moment de créixer i convertir-nos en determinats i en la verdadera veu dels ciutadans d'aquestes illes". Melià ha afegit que un dels principals reptes d'El Pi és aconseguir representació a l'Ajuntament de Palma.

Ambdós han criticat el Govern per no haver resolt, aquesta legislatura, problemes tan importants com el lloguer turístic. "Aquest és el darrer estiu del Pacte i estam pitjor que fa 3 anys, amb un bunyol de normativa que només beneficia als hotelers i grans propietaris i perjudica els petits", ha dit Jaume Font.

També ha agraït la feina feta a tots els membres del partit, a les agrupacions locals i a les diferents institucions on El Pi està representat i ha recordat que des de l'estiu passat la formació té nous batles a Felanitx i Manacor, en compliments dels acords polítics signats després de les passades eleccions municipals.

Tanca