FONT ASSEGURA QUE EL PI ESTÀ PREPARAT PER GOVERNAR LES ILLES BALEARS EL 2019

FONT ASSEGURA QUE EL PI ESTÀ PREPARAT PER GOVERNAR LES ILLES BALEARS EL 2019

FONT ASSEGURA QUE EL PI ESTÀ PREPARAT PER GOVERNAR LES ILLES BALEARS EL 2019

  • 500 militants i simpatitzants d'El Pi van participar ahir vespre en el sopar de Nadal de la formació

8 de desembre de 2017

El president d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Jaume Font, augura que la seva formació serà clau per al Govern de la Comunitat el 2019. És el missatge que va llançar ahir vespre el líder d'El Pi davant els més de 400 afiliats i simpatitzants que participaren en el tradicional sopar de Nadal de la formació.

Segons Font, "El Pi és ara mateix un projecte consolidat i preparat per assumir la responsabilitat de dirigir les Illes Balears cap al seu futur". En aquest sentit, ha afirmat que a partir d'ara, "hi haurà molts de canvis en les polítiques de l'Estat espanyol cap a les autonomies que afectaran molt a les Illes Balears. Tenim pendent un nou sistema de finançament, un nou REB, etc. i El Pi ha de ser un partit fort i amb idees clares si no volem que, una altra vegada, els grans partits nacionals ens passin per damunt en aquests temes com fins ara".

El president d'El Pi ha posat com a exemple de bona gestió la que estan desenvolupant tots els batles i regidors d'El Pi. Una feina que, a partir de 2019, "volem traslladar a més municipis, als consells insulars i al Govern balear" i, per això, ha demanat responsabilitat i molta feina a tots els militants i simpatitzants de la formació.

En aquest sentit, el secretari general d'El Pi, Josep Melià, va afegir, que "El Pi és un projecte centrista, moderat i d'entesa, que té com a prioritat la defensa dels interessos d'aquesta terra".

La vicepresidenta d'El Pi, Francisca Mora, va aprofitar la seva intervenció per agrair "la feina feta pels batles, regidors i membres dels comitès locals d'El Pi".

Tanca