FONT I MORA SIGNEN ELS COMPROMISOS D'EL PI AMB LA CIUTADANIA

FONT I MORA SIGNEN ELS COMPROMISOS D'EL PI AMB LA CIUTADANIA

FONT I MORA SIGNEN ELS COMPROMISOS D’EL PI AMB LA CIUTADANIA

Els candidats al Parlament i al Consell de Mallorca es comprometen a fer més habitatges socials, ampliar la xarxa ferroviària, incrementar la inversió en R+D+I i millorar les carreteres secundàries

10 de maig de 2019

El candidat d'El Pi al Parlament, Jaume Font, i la candidata al Consell de Mallorca, Xisca Mora, han obert la campanya electoral signant els 10 compromisos amb els ciutadans de Balears i als de Mallorca, respectivament, per als pròxims quatre anys.

Són 10 qüestions fonamentals que El Pi es compromet a desenvolupar mitjançant el Govern i 10 més mitjançant el Consell de Mallorca. Entre els compromisos signats per Jaume Font destaquen l'impuls a la construcció d'habitatges socials, l'ampliació de la xarxa ferroviària o l'increment de la inversió en R+D+I. També hi ha un compromís per més ajuts per a l'atenció a la dependència, la lluita contra la violència masclista o contra el canvi climàtic. A més, Font ha reafirmat el compromís d'El Pi amb la defensa del comerç de proximitat, la baixada d'impostos a les rendes baixes i mitjanes i la reivindicació d'un millor sistema de finançament autonòmic.

La candidata al Consell de Mallorca, Xisca Mora, s'ha compromès a solucionar els problemes de mobilitat, especialment als accessos a Palma, a millorar les carreteres secundàries, a agilitzar l'administració insular i a potenciar l'esport en edat escolar. També ha destacat el seu objectiu de crear l'Institut de la Cultura de Mallorca, posar en marxa un Pla Estratègic per a la Gent Gran, elaborar un Pla d'Accessibilitat i promoure les energies renovables.

Tanca