IDMA - EL PI DENUNCIA LES GREUS DEFICIÈNCIES DELS EQUIPAMENTS ESPORTIUS DE MARRATXÍ

IDMA - EL PI DENUNCIA LES GREUS DEFICIÈNCIES DELS EQUIPAMENTS ESPORTIUS DE MARRATXÍ

IDMA – EL PI DENUNCIA LES GREUS DEFICIÈNCIES DELS EQUIPAMENTS ESPORTIUS DE MARRATXÍ

La regidora Neus Serra ha presentat una moció al pròxim Ple municipal per corregir la situació i incrementar la dotació per al manteniment i millora

25 de novembre de 2018

Independents per Marratxí – El Pi denuncien el deficient manteniment de les instal·lacions esportives del municipi i exigeixen a l'Ajuntament que prengui mesures urgents per corregir aquesta greu situació.

En aquest sentit, IDMA – El Pi ha presentat una moció d'urgència que es debatrà el pròxim dimarts en el Ple de l'Ajuntament de Marratxí. Segons la regidora Neus Serra «l'actual deixadesa i manca de control per part del consistori sobre les instal·lacions esportives del municipi són evidents i constants». Els perjudicats no són, segons Serra, únicament els usuaris del municipi sinó també els centenars d'esportistes dels equips visitants que «se'n duen una imatge molt dolenta de Marratxí».

La moció d'IDMA – El Pi recull les principals mancances d'aquestes instal·lacions, com són la manca d'aigua calenta i de neteja en els vestuaris. De vegades també d'aigua freda. A més, destaca el mal estat de la gespa de futbol, de les xarxes i tancaments, així com la manca de control en l'apertura i tancament de les instal·lacions.

La regidora Neus Serra considera que «són especialment greus els problemes d'humitats, brutor i goteres que pateixen els vestidors del pavelló de Pòrtol, denunciats repetidament per part dels usuaris».

A la moció, IDMA- El Pi demana que l'Ajuntament estudiï la rescissió o modificació del contracte actual de concessió d'aquestes instal·lacions i l'increment de la dotació pressupostària destinada al manteniment i millora. També que s'habiliti una partida per a la construcció de nous equipaments esportius.

Tanca