IDMA-EL PI MARRATXÍ DENUNCIA EL GREU IMPACTE QUE GENERA EL NOU CARRIL BICI DE PÒRTOL

IDMA-EL PI MARRATXÍ DENUNCIA EL GREU IMPACTE QUE GENERA EL NOU CARRIL BICI DE PÒRTOL

IDMA-EL PI MARRATXÍ DENUNCIA EL GREU IMPACTE QUE GENERA EL NOU CARRIL BICI DE PÒRTOL

  • “S'ha creat un greu impacte que desvirtua l'essència del nostre poble i genera més problemes que beneficis aporta”, assegura la regidora Neus Serra

15 de setembre de 2017

Neus Serra, portaveu d'IDMA-Pi de Marratxí, ha criticat el greu impacte que provoca la nova connexió ciclista i de vianants entre Pòrtol i l'Institut Sant Marçal, amb el conseqüent desvirtuament del caràcter i l'estètica típiques d’un poble mallorquí.

Serra adverteix que la nova connexió ciclista està causant importants problemes de mobilitat, especialment, per al transport públic, ja que per delimitar el carril bici s’han instal·lat uns pilons a la part esquerra de la calçada que, juntament amb els aparcaments habilitats a la part dreta, estan provocant un problema de circulació, especialment als vehicles més voluminosos.

"Els problemes amb aquesta connexió varen quedar en evidència amb l'obertura del curs escolar davant el col·legi públic Costa i Llobera”, explica la regidora d'IDMA -El Pi Marratxí, Neus Serra. “S'ha creat un greu impacte que desvirtua l'essència típica del nostre poble i genera més problemes que beneficis aporta”, afegeix la regidora, que adverteix que el problema es repeteix a diferents carrers del nucli de Sa Cabaneta, a cruïlles especialment transitades. “Els vehicles estan topant amb els pilons per manca d'espai a l’hora de girar”.

L'equip de govern de l’Ajuntament de Marratxí (PSOE, MÉS per Marratxí i Guanyem Marratxí) ha executat aquest projecte que fou redactat per l'anterior govern del Partit Popular. "Un projecte que, tot i partir d’una bona idea, no ha tengut en compte la realitat circulatòria del municipi", ha explicat Serra, qui afegeix que fins i tot es confonen els senyals de trànsit amb el carril bici.

Tanca