IDMA - EL PI RECLAMA AL MINISTERI DE JUSTÍCIA EL PAGAMENT DEL DEUTE QUE MANTÉ AMB LA FUNDACIÓ NATURA PARC

IDMA - EL PI RECLAMA AL MINISTERI DE JUSTÍCIA EL PAGAMENT DEL DEUTE QUE MANTÉ AMB LA FUNDACIÓ NATURA PARC

IDMA – EL PI RECLAMA AL MINISTERI DE JUSTÍCIA EL PAGAMENT DEL DEUTE QUE MANTÉ AMB LA FUNDACIÓ NATURA PARC

Aquesta moció es debatrà avui a l'Ajuntament de Marratxí i es presentarà també a la resta de municipis on El Pi té representació municipal

30 d'octubre de 2018

L'Ajuntament de Marratxí debatrà avui vespre una moció d'IDMA – El Pi per tal de garantir la pervivència de la Fundació de Natura Parc. La iniciativa demana que el Plenari insti a la Delegació del Govern a les Illes Balears que adopti les mesures necessàries per assegurar el pagament del deute contret per part del Ministeri de Justícia amb la fundació. Un impagament que està posant en perill la continuïtat d'aquesta entitat.

La moció d'Independents de Marratxí i El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS vol que es transmeti al Govern de l'Estat el malestar dels ajuntaments davant la situació que pateix la Fundació Natura Parc a causa de l'impagament del Ministeri.

La Fundació Natura Parc va ser constituïda com a entitat sense ànim de lucre l'any 2001 per a la protecció i conservació del medi natural. Durant aquests anys, aquesta fundació ha signat convenis i contractes amb 47 ajuntaments de les nostres illes, com és el cas de Marratxí, per tal de dur a terme un servei que abans havia de realitzar el personal propi dels ajuntaments.

L'objecte d'aquests convenis i contractes és la gestió (rescat, acollida i control), les 24 hores del dia i 365 dies a l'any, d'animals domèstics vagabunds o abandonats, així com altres activitats relatives a la sanitat i control de la fauna domèstica. Actualment, però, la Fundació es troba en una precària situació econòmica per l'impagament d'un important deute contret pel Ministeri de Justícia.

El Pi presentarà aquesta mateixa moció de suport a la Fundació Natura Parc, que avui es debat a l'Ajuntament de Marratxí, a la resta de consistoris on la formació té representació municipal.

Tanca