INDEPENDENTS D’INCA I EL PI INCA RECLAMEN L’EXECUCIÓ DE LA RONDA NORD D’INCA

INDEPENDENTS D’INCA I EL PI INCA RECLAMEN L’EXECUCIÓ DE LA RONDA NORD D’INCA

INDEPENDENTS D’INCA I EL PI INCA RECLAMEN L’EXECUCIÓ DE LA RONDA NORD D’INCA

Ambdues formacions consideren de vital importància la posada en marxa d'aquest projecte, amb l'objectiu primordial de millorar la qualitat de vida als ciutadans d’Inca.

18 d'octubre del 2016

El Grup d'Independents d’Inca i El Pi Inca demanen que l'execució de la Ronda Nord d’Inca sigui una realitat aquesta legislatura. L'objectiu prioritari és reduir la circulació de vehicles dintre de la ciutat i, d’aquesta manera, millorar la qualitat de vida als ciutadans. Ambdues formacions es mostren preocupades davant les conseqüències que podria comportar el rebuig a la totalitat del traçat projectat actualment. Aquesta modificació provocaria que la Ronda, tan necessària per Inca, no es pogués executar dintre d’aquesta legislatura ni la vinent.

El Pi Inca i el Grup d'Independents d’Inca consideren que la Ronda Nord no és pot demorar per més temps, ja que és imprescindible per dissenyar i impulsar actuacions en l'àmbit circulatori, de planificació urbanística i de sostenibilitat mediambiental a la ciutat d’Inca. D'acord amb les dues formacions, no dur a terme aquesta infraestructura frenaria moltes iniciatives que han de formar part del Pla Estratègic d’Inca, tan necessari com la Ronda i que, d’igual manera, arriben 30 anys tard.

El Pacte per Inca ha avançat de forma important en les darreres setmanes per tal d’arribar a una solució de consens tant en el traçat com en el disseny de la ronda. Independents d'Inca i El Pi Inca desitgen poder tancar com abans millor una proposta viable per tal que el Consell Insular de Mallorca torni a fer feina en el projecte de la Ronda Nord d’Inca.

Ambdues formacions subratllen que, en cas de no arribar a un consens entre els diferents partits, seria desitjable donar veu a la ciutadania mitjançant una consulta ciutadana perquè la gent pogués donar la seva opinió sobre la conveniència o no de dur a terme la Ronda Nord i quin és el millor model a aplicar.

Tanca