INDEPENDENTS MARRATXÍ - EL PI EXIGEIX QUE ES GARANTEIXI LA SEGURETAT DELS ASSISTENTS A SES TRES GERMANES PER PART DE L'AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

INDEPENDENTS MARRATXÍ - EL PI EXIGEIX QUE ES GARANTEIXI LA SEGURETAT DELS ASSISTENTS A SES TRES GERMANES PER PART DE L'AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

INDEPENDENTS MARRATXÍ – EL PI EXIGEIX QUE ES GARANTEIXI LA SEGURETAT DELS ASSISTENTS A SES TRES GERMANES PER PART DE L’AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

La Portaveu, Neus Serra, ha manifestat que “no estam en contra de que es pugui desenvolupar l'activitat econòmica, ara bé, volem totes les garanties per a la gent. L'Ajuntament ha de posar les mesures correctores pertinents per garantir la seguretat”.

29 de desembre 2016

Arrel dels fets succeïts el dia de Nadal a la festa que es va celebrar a 'Ses Tres Germanes', des dels Independents Marratxí - El Pi veim amb preocupació la possibilitat de la reobertura del local per Cap d'Any, tenint en compte que per la festa de Nadal no es va presentar tota la documentació requerida per a tal obertura.

Neus Serra, la Portaveu de la formació, ha volgut deixar clar que “l’Ajuntament ha de vetllar per la seguretat de les persones per damunt de tot, i no pot ser que es deixi celebrar una festa sense que es tenguin tots els papers en regla”.

Així mateix, des dels Independents Marratxí - El Pi consideren que és estany que es permeti la celebració de la festa per part de l’Ajuntament tenint en compte que l'informe del mateix Ajuntament indica que “queda pendent aportar la documentació tècnica corresponent a totes les actuacions en matèria d’obres i activitats [...]”.

Finalment, Serra ha dit que “esperam que no torni a passar res de nou i que la seguretat estigui garantida per part l’Ajuntament".

Tanca