JAUME FONT DEFENSA L'ESMENA A LA TOTALITAT D'EL PI: “SÓN UNS PRESSUPOSTS MADE IN XINA”

JAUME FONT DEFENSA L'ESMENA A LA TOTALITAT D'EL PI: “SÓN UNS PRESSUPOSTS MADE IN XINA”

JAUME FONT DEFENSA L’ESMENA A LA TOTALITAT D’EL PI: “SÓN UNS PRESSUPOSTS MADE IN XINA”

El Portaveu del Grup Parlamentari d'El Pi critica l’increment de despesa pública que suposarà un major deute per a la Comunitat; la manca d'accions per la classe mitjana i la petita i mitjana empresa com seria una davallada d'imposts i la manca d’una aposta decidida per impulsar un nou model productiu.

22 de novembre de 2016

“Saben aquells telèfons o càmeres de fotos que són exactament iguals que els originals però molt més econòmics? Aquells que acabes comprant però un mes després te cremen l'orella o t'esclaten quan fas la foto que fa deu? Així són els seus Pressuposts: són uns Pressuposts Made in Xina”, així ha iniciat el seu discurs de l'esmena a la totalitat per a la devolució dels Pressuposts autonòmics el Portaveu d’El Pi, Jaume Font. “Les xifres ens enlluernen perquè són de creixement, de bonança  perquè quadren xifres... però ens esclataran  perquè són falsos”, ha afegit.

Per a El Pi els Pressuposts suposaran una “escalada galopant de la despesa” que es traduirà en una increment del deute de la Comunitat Autònoma; suposen també una pressió fiscal que “ofega a la ja malmenada i en perill d'extinció” classe mitjana de Balears i els manca una aposta “decidida” per impulsar un nou model productiu.

Jaume Font ha demanat al Govern Balear que “no carregui sobre les espatlles dels ciutadans la ineficàcia dels diferents Governs per aconseguir un finançament més just”;  ha recordat que enguany “qualque partit ja s'ha demostrat que es pot votar en consciència al Congrés dels Diputats” i ha instat als partits amb representació estatal que “ho facin també en assumptes que tractin del bé pels ciutadans de Balears” i ha estès la mà d’El Pi a la Consellera d'Hisenda per aconseguir uns Pressuposts més reals. “Haguéssim trobat una forma, no màgica, però sí més realista que els de Podemos. Se'ls estimen més i  ho entenc, ells són deu i nosaltres, tres però todo se andará”, ha afegit.

Tanca