JAUME FONT: “EL PI SEGUIRÀ CREIXENT, TENIM CAPACITAT D’ENTESA, SOM EQUILIBRATS i SABEM ARRIBAR A ACORDS”

JAUME FONT: “EL PI SEGUIRÀ CREIXENT, TENIM CAPACITAT D’ENTESA, SOM EQUILIBRATS i SABEM ARRIBAR A ACORDS”

JAUME FONT: “EL PI SEGUIRÀ CREIXENT, TENIM CAPACITAT D’ENTESA, SOM EQUILIBRATS i SABEM ARRIBAR A ACORDS”

Un any després que El Pi hagi entrat a les institucions, la formació celebra el seu ja habitual Sopar d'Estiu. Davant centenars de persones congregades a Inca, el President del partit, Jaume Font, ha fet balanç del paper d'El Pi als municipis i a les institucions. "Estam demostrant que sabem trobar el punt d'encontre entre les diferents formacions, i amb la feina al Consell i al Parlament, que som capaços d'aconseguir millores pels ciutadans sense estar governant."

9 de juliol de 2016

“Tenim una gran capacitat d’entesa i sabem arribar a acords, trobam el punt d'encontre entre les diferents formacions, i això és el que la societat demana a la política”. Són paraules del President d'El Pi, Jaume Font, que anit ha destacat davant centenars de persones congregades a Inca pel Sopar d'Estiu, el paper “d'estabilitat” que està exercint El Pi a les institucions i Ajuntaments. “Seguirem creixent perquè demostram cada dia que som equilibrats i sabem arribar a acords”. En aquest sentit, Jaume Font ha recordat l'aposta de la formació per la innovació, el petit comerç, la davallada d'imposts, la posada en marxa de l'ecotaxa amb el màxim consens possible, etc.

El President d’El Pi ha fet també un repàs a les principals fites aconseguides pels tres diputats al Parlament de les Illes Balears. Jaume Font ha recordat el paper clau d'El Pi en la futura reforma de l’Hospital de Manacor, entre d’altres iniciatives. “Hem aprovat el retorn la Llei de Normalització Lingüística, hem aconseguit retardar l'entrada en vigor de l'ecotaxa donant més marge al consens amb els afectats; hem instat i pressionat al Govern per regular el lloguer turístic; parlarem de posar un sostre als vehicles de lloguer, tot prioritzant les empreses que tenen seu a Balears; hem aconseguit una taula de coordinació en suport del petit i mitjà comerç i reduir l'obertura de festius i diumenges, etc.”, ha explicat.

Així mateix “la feina feta al Consell de Mallorca també ha estat il·lusionant i efectiva”, ha dit. Jaume Font ha posat d'exemple la iniciativa d’El Pi que aconseguí l'aturada de la importació de fems, el tancament de la planta de compostatge d'Ariany, la recuperació del Joch dels Ministrils, “un símbol de la grandesa cultural de Mallorca” o la creació o reforma d'oficines d'informació turística, les inversions a Bellpuig (Artà) i la reforma i ampliació del Teatre Principal d’Inca.

“Però no hem acabat aquí, només ha passat un any”, ha afegit Font. “Seguirem lluitant per la nostra terra, per aconseguir més cossos de seguretat a Eivissa, per tenir una radioteràpia pública en igualtat de condicions també a Menorca, per una tarifa plana interilles, per un nou model productiu per aquesta terra”, ha enumerat. “I sobretot pel nou Règim Especial Balear i un nou sistema de finançament que permetrà que deixem de ser ciutadans de segona”.

Tanca