JAUME FONT: “ELS EIVISSENCS NO PODEN VIURE AMB POR DINS CASA SEVA”

JAUME FONT: “ELS EIVISSENCS NO PODEN VIURE AMB POR DINS CASA SEVA”

JAUME FONT: “ELS EIVISSENCS NO PODEN VIURE AMB POR DINS CASA SEVA”

El Portaveu d’El Pi al Parlament demana a la Presidenta Armengol què s’ha fet des del Govern contra l’onada de robatoris que pateixen els municipis de l’illa, sobretot a les zones rurals. Des de l’Executiu reconeixen que, lluny d’avançar, s’han perdut efectius de seguretat.

14 de juny de 2016

El Portaveu d’El Pi, Jaume Font, ha recordat avui en el Ple del Parlament que el passat 10 de novembre la diputada d’El Pi, Maria Antònia Sureda, demanava a la Consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, quines actuacions es farien davant una important onada de robatoris a Eivissa. Des de llavors ençà, i tenint en compte que el problema persisteix sobretot en temporada turística, Jaume Font ha demanat “quines mesures específiques s’han pres al respecte durant aquests set mesos”.

“Els eivissencs no poden viure amb por dins casa seva”, ha declarat el Portaveu d'El Pi en constatar que “he d’entendre que no s’ha avançat”. I és que la Presidenta del Govern s’ha excusat amb la negativa del Ministeri a atendre les seves peticions de reunió durant aquest mes de juny i ha confessat que lluny d’aconseguir més efectius de seguretat, se n’han retallat.

El Pi recorda que, tot i que la competència en seguretat és del Govern de l’Estat, és responsabilitat del Govern el coordinar Policia Local i Guàrdia Civil. “D’aquelles coses essencials, dels problemes reals que preocupen a la gent, en facin una brega a Madrid perquè sinó no s’entén”, ha afegit Font.

Tanca