JAUME FONT EXIGIRÀ CONÈIXER SI ES CREARAN NOUS IMPOSTS EN EL 2017

JAUME FONT EXIGIRÀ CONÈIXER SI ES CREARAN NOUS IMPOSTS EN EL 2017

JAUME FONT EXIGIRÀ CONÈIXER SI ES CREARAN NOUS IMPOSTS EN EL 2017

El Pi creu que el Govern pensa resoldre el nou front obert sobre el repartiment dels doblers del Pressupost per Conselleries amb la creació de nous imposts, tal i com exigeixen Més i Podem; durant el Ple en que es debatrà el sostre de dèficit, el diputat Josep Melià demanarà a més quines mesures prendran per reduir el termini de pagament a proveïdors fins als trenta dies establerts per Llei.

15 d’octubre de 2016

Vist que, segons les dades fetes públiques per la Conselleria, el Govern compte amb 320 milions més per poder gastar que l’any passat i que els presumiblement els Pressuposts contaran amb una partida rècord d'uns 4.700 milions d’euros. El Pi demanarà en el proper Ple si té intenció de crear nous imposts o d’incrementar el de l’Impost Turístic quan ni tan sols fa un any de la seva posada en marxa de manera que se’n pugui fer un balanç.

Jaume Font incidirà en el nou front que s'obri en el Govern on, els socis discuteixen per demanar més doblers per les Conselleries que lideren els seus respectius partits, i Podemos dóna suport al reclam de més per crear nous imposts.

El Pi recordarà a la Presidenta del Govern, Francina Armengol que durant el 2016 ja s’ha fet un increment generalitzat del 20% de les taxes i que qualsevol mesura fiscal acaba repercutint a la butxaca del consumidor que, el que necessita, precisament, és una rebaixa impositiva.

Per la seva banda, el diputat Josep Melià, demanarà si ja s’ha pensat com es reduirà el termini de pagament a proveïdors que el passat mes de juny s'estimava en 71,6 dies de mitjana incomplint el període legal establert en 30 dies i que li ha valgut a la Consellera d’Hisenda un requeriment del Ministeri d’Hisenda.

Tanca