JAUME FONT: “HEM ESTAT 16 MESOS AMB UNA PRESIDENTA A TEMPS PARCIAL, BALEARS LA NECESSITA A TEMPS COMPLET”

JAUME FONT: “HEM ESTAT 16 MESOS AMB UNA PRESIDENTA A TEMPS PARCIAL, BALEARS LA NECESSITA A TEMPS COMPLET”

JAUME FONT: “HEM ESTAT 16 MESOS AMB UNA PRESIDENTA A TEMPS PARCIAL, BALEARS LA NECESSITA A TEMPS COMPLET”

El Portaveu del Grup Parlamentari, Jaume Font, ha recordat que, en temes cabdals, dissabte, amb la investidura d’un nou President “començà la legislatura de Balears”. Per aquest motiu, ha dit, “és hora que deixi de comportar-se com la Secretària General del PSIB i es comporti com la Presidenta del Govern de les Illes Balears”. Font ha instat a Armengol a abandonar l'actitud bel·ligerant i a aprofitar que el Govern del Partit Popular està en minoria per reclamar els drets dels ciutadans de Balears.

2 de novembre 2016

El Portaveu del Grup Parlamentari, Jaume Font, ha demanat a la Presidenta quina estratègia té el Govern Balear davant un Govern del Partit Popular encapçalat per Mariano Rajoy a l'Estat.

Font ha declarat que amb la investidura del passat dissabte “podem dir que ara comença la legislatura balear en temes tan cabdals com el finançament, un nou Règim Especial Fiscal i pel que fa a més inversions de l'Estat”. En aquest sentit, el Diputat ha reclamat a la Presidenta que es deixi de comportar com la Secretària General del PSIB “i es comporti com la Presidenta del Govern de les Illes Balears”.

“Ha estat 16 mesos fent feina a temps parcial. I volem, i necessitam, una Presidenta a temps complet”, ha afegit. El Portaveu d’El Pi ha recordat que “de totes les vegades que l'hem sentida parlar a un mitjà de comunicació nacional, ha estat per parlar del seu partit”. I ha recordat que durant els sis primers mesos de legislatura autonòmica tenia posades les expectatives sobre les Eleccions Generals i els 10 mesos posteriors al 20 de desembre, han estat “de pura especulació dels partits polítics en base a no perdre el poder.

“Dissabte es va acabar l’eslògan, ara toca arromangar-se, banyar-mos i patir pels ciutadans de Balears”, ha reclamat Font qui ha instat a la Presidenta a aprofitar que el Govern del PP està en minoria per demanar el que pertoca a Balears.

Tanca