JAUME FONT: “LA DECISIÓ SOBRE EL NOU MODEL D'IB3 JA FA TEMPS QUE ESTÀ PRESA, NO FER RES”

JAUME FONT: “LA DECISIÓ SOBRE EL NOU MODEL D'IB3 JA FA TEMPS QUE ESTÀ PRESA, NO FER RES”

JAUME FONT: “LA DECISIÓ SOBRE EL NOU MODEL D’IB3 JA FA TEMPS QUE ESTÀ PRESA, NO FER RES”

El Portaveu del Grup Parlamentari recorda que la Comissió Assessora que havia “d'assessorar”al Govern sobre un nou model du més d’un any de retard en la seva constitució i acusa l'Executiu de deixar passar el temps aprovant una nova pròrroga als Informatius que arribarà fins l'any 2019, any d'Eleccions Autonòmiques.

22 de novembre de 2016

Jaume Font ha demanat a la Presidenta del Govern que “parli clar” pel que fa a un nou model per a IB3: “Deixi de dir que la decisió la prendrà una Comissió que, com el seu nom indica, és assessora. Va néixer com una bona idea però al final els ha servit d’excusa per no fer res”, ha dit. “Crec que la decisió sobre el nou model d'IB3 ja fa temps que està presa i només pas pena que sigui tant dolenta com la de la televisió de Bauzá”, ha afegit.

Jaume Font ha recordat que el 20 d’octubre de l'any passat es va aprovar una moció d’El Pi mitjançant la qual el Consell Assessor d'IB3 hauria d’estar creat des del 20 de novembre de 2015 i el nou model de Ràdio i Televisió havia d’estar presentat abans del 20 de maig de 2016. “El seu Pacte parla d’un nou model per IB3, com parla de la gratuïtat de l'aparcament de Son Espases o de la conversió de Son Dureta i Can Misses en un sociosanitari, però després, res”, ha reclamat. “L'únic que han fet de moment ha estat prorrogar la concessió dels Informatius durant dos anys més, just fins el 2019, any d'eleccions”.

Tanca