JAUME FONT: “LI FACIN UN GUTEMBERG AL REB, CONSEGUEIXIN UN COMPROMÍS IMPRÈS, PER ESCRIT."

JAUME FONT: “LI FACIN UN GUTEMBERG AL REB, CONSEGUEIXIN UN COMPROMÍS IMPRÈS, PER ESCRIT."

JAUME FONT: “LI FACIN UN GUTEMBERG AL REB, CONSEGUEIXIN UN COMPROMÍS IMPRÈS, PER ESCRIT.”

El Portaveu d'El Pi, Jaume Font, ha demanat a tots els partits que tenen un candidat presidenciable que aconsegueixin un compromís per escrit “ara que estan en un moment de gestos, de postureo polític”, ha instat.

31 de maig de 2016

El Portaveu del Grup Parlamentari, Jaume Font, ha demanat a la Presidenta del Govern si, com a líder socialista, serà capaç d’obtenir un compromís per escrit del seu candidat a President d’un nou Règim Especial que compensi els costs d’insularitat. “Facin un Gutemberg del REB, l’imprimeixin i el reparteixin a tots els ciutadans”, ha demanat.

El diputat d'El Pi ha fet extensiva la petició a tots els partits amb representació a Madrid. “Mateu ‘Xurí’ ja ha dit que ho signarà, lògicament, la qüestió és si els altres en seran capaços”, ha afegit. “Ara estam en un moment de gestos, de postureo polític, de demostrar que uns són millors que els altres, demostrin que miren pels ciutadans de Balears”.

Jaume Font ha recordat també la importància d’incorporar un nou Règim Especial “un kilòmetre 0 dins Europa”, per competir en igualtat de condicions, perquè la insularitat no sigui un condicionant ni una desavantatge.

Tanca