JAUME FONT PRESENTA LA SEVA CANDIDATURA A PRESIDENT D'EL PI

JAUME FONT PRESENTA LA SEVA CANDIDATURA A PRESIDENT D'EL PI

JAUME FONT PRESENTA LA SEVA CANDIDATURA A PRESIDENT D’EL PI

  • Font: “Volem un concert econòmic per a les Illes perquè l'actual debat dels Pressuposts de l’Estat ha demostrat que si ets canari o basc, t'ha tocat la loteria”

4 de maig de 2017

Jaume Font ha presentat avui a la seu d’El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES la seva candidatura a president de la formació a les Illes Balears i a Mallorca en el II Congrés balear i de Mallorca que se celebrarà el pròxim 13 de maig.

Segons Font, optarà a la presidència del partit a les Illes Balears i a Mallorca, “per unificar estructures i aconseguir major operativitat i efectivitat a les 4 illes”. En aquest sentit, ha manifestat que un dels objectius de la seva candidatura és incrementar la presència d’El Pi a Menorca, Eivissa i Formentera.

Jaume Font ha anunciat que a la seva llista presentarà Josep Melià com a secretari general del partit i Xisca Mora, actual batlessa de Porreres, com a vicepresidenta per Mallorca. També ha dit que El Pi continuarà essent “un projecte moderat, de centre i equilibrat amb l'objectiu d'aconseguir per les Illes Balears un concert econòmic com té el País Basc”. En aquest sentit, ha afirmat que l'actual debat dels Pressuposts de l’Estat està demostrant que “si ets canari o basc, t'ha tocat la loteria”.

La candidatura de Jaume Font inclourà la incorporació de gent jove i que mai ha estat a primera línia política perquè “ens preparam per al canvi generacional”.

Fins quatre dies abans de la celebració del Congrés es poden presentar candidatures. Les llistes a president, vicepresidents, secretari general, tresorer i a membres de la Comissió Executiva, en l'àmbit tant balear com insular de Mallorca, i membres electes del Consell General de Mallorca són obertes, si bé han de venir avalades per un 10% dels afiliats en còmput total del partit o insular de Mallorca respectivament. Cada afiliat tan sols pot avalar una candidatura o candidat fins al número màxim de l'òrgan corresponent.

CREIXEM AMB TU és el lema del II Congrés Balear i de Mallorca d’El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, que es durà a terme al Conservatori de Música de les Illes Balears. Estan cridats a participar els 1002 afiliats d’El Pi al corrent de pagament. Són 300 més que al Congrés Constituent del partit celebrat al 2013.

Tanca