JAUME FONT REELEGIT PRESIDENT BALEAR D'EL PI AMB EL SUPORT DEL 97% DELS CONGRESSISTES

JAUME FONT REELEGIT PRESIDENT BALEAR D'EL PI AMB EL SUPORT DEL 97% DELS CONGRESSISTES

JAUME FONT REELEGIT PRESIDENT BALEAR D’EL PI AMB EL SUPORT DEL 97% DELS CONGRESSISTES

  • Font: "El Pi és un projecte sòlid i solvent, amb vocació de majoria social, que vol ser part important de la solució als problemes dels ciutadans de les Illes"

13 de maig de 2017

Jaume Font ha estat reelegit avui president balear d'El Pi, amb el 97% dels vots dels congressistes que han participat en el II Congrés balear i de Mallorca de la formació. També ha estat elegit president del partit a Mallorca.

Al discurs de clausura del Congrés, Font ha assenyalat que El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS "ha demostrat que és un projecte sòlid i solvent que no està a les institucions per fer espectacle i donar només titulars". Creu que "el partit ha sortit reforçat del Congrés i amb més capacitat d’empenta, especialment amb la incorporació de gent jove a les executives".

El Pi, ha dit Jaume Font, "continuarà lluitant per crear una estructura sòlida de partit arreu de les illes i per ser una part important de la solució als problemes dels ciutadans i ciutadanes". Ha fet una crida a la societat per lluitar pel que es mereix i no conformar-se amb l'actual tracte que rep de l’Estat i ha manifestat que "El Pi té vocació de majoria social" i uns objectius ben clars: les Illes, el progrés econòmic, el benestar de la gent, la defensa de la nostra identitat i la nostra cultura.

Com a secretari general, amb un suport del 97%, ha estat elegit Josep Melià que ha afirmat que "El Pi és un projecte ferme que defensa les classes mitjanes" i que la política del partit és "donar solucions als problemes".

Francisca Mora, amb un suport del 96%, serà vicepresidenta d'El Pi. Mora, a la seva intervenció a l'acte de clausura, ha dit que "El Pi és una força molt representativa del municipalisme i que el partit evitarà les confrontacions i els extremismes".

Com a vicepresidents del partit també figuren Joan Forcada Moll (Menorca) i Joan Torres Costa (Eivissa). Com a tresorera continua Maria Antònia Sureda. Pel que fa a la llista de vocals que integren les executives balear i de Mallorca, El Pi ha apostat per la paritat d’homes i dones i per la renovació amb la incorporació, com a membres, de joves menors de 30 anys.

A més, a proposta del candidat Jaume Font, s’ha fet la designació dels responsables de les següents secretaries:

  • Secretaria de Gestió: Pere Soler
  • Secretaria d'Organització: Pep Franco
  • Secretaria de Formació: Rafel Ballester
  • Secretaria de Comunicació: Maria Antònia Cantallops
  • Secretaria Sectorials: Damià Perelló
  • Secretaria de Política Municipal: Joan Carles Verd
  • Grup d’Idees i Projectes: Antoni Serra

Tanca