JAUME FONT: “SI NO HI HA CAP TRACTE DE FAVOR A BACHILLER, QUÈ ESTÀ DISCUTINT ARA A PODEMOS?”

JAUME FONT: “SI NO HI HA CAP TRACTE DE FAVOR A BACHILLER, QUÈ ESTÀ DISCUTINT ARA A PODEMOS?”

JAUME FONT: “SI NO HI HA CAP TRACTE DE FAVOR A BACHILLER, QUÈ ESTÀ DISCUTINT ARA A PODEMOS?”

El Portaveu del Grup Parlamentari El Pi ha demanat a la Presidenta Armengol per què mentre Podemos denuncia entre les seves files l'intent de beneficiar un investigador del seu partit, el Director General d'Innovació, Josep Lluís Pons de MÉS, ha intentat trobar un lloc per a Daniel Bachiller en el Parc Bit.

15 de novembre de 2016

“Si no hi ha cap tracte de favor a Daniel Bachiller, què s'està discutint ara a Podemos? Per què el Director General d'Innovació, Josep Lluís Pons, de MÉS, ha intentat trobar un lloc per a Daniel Bachiller en el Parc Bit? Per què s'indigna i denuncia ara Podemos una situació privilegiada que ja coneixen des del passat mes de febrer i sobre la qual no en varen fer res al respecte? És més, l'afectat ha seguit participant, amb el vist i plau de tot el Pacte, a les negociacions pressupostàries”, Jaume Font ha demanat avui en el Ple del Parlament a la Presidenta Armengol sobre el canvi de criteri que ha fet l'Executiu per retallar ara la partida que ja es destinà al laboratori de Daniel Bachiller en els comptes de 2016.

Davant la resposta de la Presidenta que només ha justificat l'aposta que el seu Executiu en innovació, Jaume Font ha qüestionat la necessitat de fer un laboratori ad hoc per a Daniel Bachiller a 4,6 kilòmetres del que hi ha a Son Espases. En relació a la partida del 2017 pel laboratori de Bachiller, Font ha recordat que cap conveni necessita 11 mesos per finiquitar-se.

El Portaveu d'El Pi ha demanat a més què feia Bàrbara Terrassa, de la Direcció General d'Innovació, a la Fundació Caubet amb Daniel Bachiller el dia que feien el trasllat de material del laboratori de l'Hospital Joan March a Son Espases intentant evitar-ho.

Finalment, Jaume Font ha demanat seriositat als partits. “Això ha deixat de ser un problema únicament institucional. Hauríem d’estar més empegueïts del que passa a la Cambra. És una vergonya”.

Tanca