JAUME MONSERRAT (EL PI FELANITX), REGIDOR DE TURISME, INAUGURA LES NOVES OFICINES DE TURISME

JAUME MONSERRAT (EL PI FELANITX), REGIDOR DE TURISME, INAUGURA LES NOVES OFICINES DE TURISME

JAUME MONSERRAT (EL PI FELANITX), REGIDOR DE TURISME, INAUGURA LES NOVES OFICINES DE TURISME

Les oficines han estat objecte d'una reforma integral i també s'ha presentat el nou logotip de la marca de Felanitx.

8 de juliol de 2016

Avui, el Regidor de Turisme Jaume Monserrat ha visitat, juntament amb el batlle, Joan Xamena, el Conseller de Turisme del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, i la Directora insular, Paula Ginard, la remodelació integral de les noves oficines del terme municipal de Felanitx, quedant així inaugurades oficialment.

Aquesta reforma també incloïa la creació d'un logotip exclusiu per a «Turisme de Felanitx» que es mostra com a imatge principal als mostradors i la carteleria de les oficines i que també anirà inclòs a totes les publicacions que es facin a partir d'ara. "Amb aquest logotip volem unificar la marca Felanitx entorn a una idea de diversificació i qualitat. No volem que el nostre municipi sigui conegut només pel sol i platja, del qual n'estan molt orgullosos, però Felanitx té molt més per oferir, volem diversificar" ha especificat Monserrat.

Les oficines -Portocolom i Cala Ferrera- s'han reformat de tal manera que s'ha unificat la imatge dels dos espais i alhora s'ha modernitzat i s'ha fet més funcional:  mostradors, expositors adequats per a fulletons, espais integrats per emmagatzemar material, imatges representatives del municipi per decorar-les, plànols d'ubicació al carrer.

L'oficina de Portocolom està ubicada a l'avinguda de Cala Marsal, nº 15 i la de Cala Ferrera, a l'avinguda de Cala d'Or, nº 4.

Aquest any, s'ha fet un important esforç per ampliar els horaris de les oficines i donar un millor servei als visitants. L'horari de les dues oficines durant els mesos de juliol i agost és de dilluns a divendres, de 09'00 a 16'00. De dimarts a divendres, de 18'00 a 21'00, dissabtes i diumenges de 09'00 a 13'00.

Els mesos de maig, juny, setembre i octubre, l'horari és de 09'00 a 15'00 de dilluns a divendres, dimarts horabaixes de 16'00 a 18'00 i els dissabtes de 10'00 a 13'00.

Tanca