JAUME MUT ESCOLLIT NOU PRESIDENT D'EL PI MANACOR

JAUME MUT ESCOLLIT NOU PRESIDENT D'EL PI MANACOR

JAUME MUT ESCOLLIT NOU PRESIDENT D’EL PI MANACOR

Mut ha incidit en la importància de sortir al carrer, escoltar les necessitats dels ciutadans i ciutadanes i treballar en positiu per millorar el poble

17 de desembre de 2018

Jaume Mut ha estat escollit nou president d'El Pi Manacor, que ha renovat el seu Comitè Local per als pròxims quatre anys. El nou equip suma experiència i joventut, apostant també per Bel Febrer com a secretària de la nova junta.

Mut s'ha compromès a continuar treballant per Manacor i la seva gent i ha destacat «la importància de sortir al carrer, escoltar les necessitats dels ciutadans i ciutadanes i treballar en positiu». Segons el nou president d'El Pi Manacor, «així és com jo entenc la política, com un servei a Manacor, el poble que tant estim i que m'ha vist néixer».

En aquest sentit, Mut ha deixat clar que assumeix «aquest repte amb respecte però amb molta il·lusió i treballaré de la mateixa manera que ho faig quan som dins un camp de futbol o quan prepar un projecte teatral: pel bé de l'equip i pel bé de Manacor».

El president d'El Pi Manacor que ha estat acompanyat pel president del partit, Jaume Font, i del secretari general, Josep Melià, ha apuntat que «volem consolidar el nostre projecte i sabem el que volem, tenim clares les nostres idees i som els únics que no tenim les mans fermades per l'obediència a partits estatals».

Tanca