JOAN MIRALLES ENCAPÇALARÀ LA LLISTA D'EL PI AL CONGRÉS DELS DIPUTATS PER A LES ELECCIONS GENERALS

JOAN MIRALLES ENCAPÇALARÀ LA LLISTA D'EL PI AL CONGRÉS DELS DIPUTATS PER A LES ELECCIONS GENERALS

JOAN MIRALLES ENCAPÇALARÀ LA LLISTA D’EL PI AL CONGRÉS DELS DIPUTATS PER A LES ELECCIONS GENERALS

Lucía Ribas Marí serà la número dos per Eivissa i Iván Mir Pineda com a tres per Menorca

14 de març 2019

El sociòleg Joan Miralles Plantalamor encapçalarà com a independent la llista d'El Pi al Congrés dels Diputats per a les pròximes eleccions generals del mes d'abril. Lucía Ribas serà la número dos per l'illa d'Eivissa i Iván Mir Pineda, el número tres per Menorca.

A l'acte de presentació, Joan Miralles ha assegurat que es troba «engrescat en un projecte moderat i que pot ser clau per decidir el futur dels ciutadans de les Illes Balears». El ja candidat d'El Pi ha destacat que «tenir una veu pròpia a Madrid és imprescindible per poder aconseguir un REIB digne i un finançament just».

Joan Miralles és sociòleg especialitzat en màrqueting i publicitat. És doctor en sociologia del turisme i expert universitari en cooperació per al desenvolupament. Ha desenvolupat la seva tasca en l'àmbit de la gestió cultural i la cooperació per al desenvolupament. Actualment té la seva plaça de professor del Cicle Superior en Educació Infantil a l'IES Antoni Maura, tasca que ha compaginat amb la presidència de la patronal de lloguer turístic, Habtur.

La llista d'El Pi - Proposta per les Illes al Congrés la completaran:

  • Catalina Femenia (Mallorca)
  • Antoni Ribas (Eivissa)
  • Teresa Simonet (Menorca)
  • Guillem Caballero (Mallorca)
  • Encarnación Castro (Eivissa)

Els candidats al Senat d'Espanya seran Rafael Ballester i Joana Xamena per Mallorca, Joaquín Ferrer per Menorca i Vicent Torres per Eivissa, en representació de la coalició Proposta per Eivissa.

Tanca