JOAN TORRES SERÀ EL NOU REGIDOR D'EL PI A L'AJUNTAMENT DE SANT ANTONI

JOAN TORRES SERÀ EL NOU REGIDOR D'EL PI A L'AJUNTAMENT DE SANT ANTONI

JOAN TORRES SERÀ EL NOU REGIDOR D’EL PI A L’AJUNTAMENT DE SANT ANTONI

  • Torres va ser regidor del municipi la passada legislatura i és, actualment, el vicepresident d'El Pi per a Eivissa

02 de setembre de 2017

Joan Torres serà el nou regidor d'El Pi a l’Ajuntament de Sant Antoni en substitució de Juanjo Ferrer. Torres, que ja va ser regidor en l’oposició a l'anterior legislatura (2011-2015), és, actualment, el vicepresident d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS per a Eivissa.

La Junta Local d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS a Sant Antoni de Portmany es va reunir ahir vespre per tancar aquesta substitució a l'ajuntament i per avançar en les tasques per a donar un impuls important al pacte de govern al consistori.

Per mantenir l'acord de governabilitat amb el PSOE i REINICIA, El Pi considera absolutament necessari posar sobre la taula i consensuar una sèrie de línies d'actuació concretes i prioritàries per al municipi.

El Pi de Sant Antoni va obrir un termini d’un mes per recompondre el pacte. La junta local de la formació va manifestar ahir vespre el seu desig de reconduir la situació en aquests pròxims dies, però no descarta sortir del govern municipal si no hi ha una entesa amb els seus socis de govern municipal en les qüestions que es consideren bàsiques per al futur del municipi.

Tanca