JOSEP MELIÀ DEFENSA LA CONSOLIDACIÓ D'HOTELS «BOUTIQUE» AL CENTRE DE CIUTAT PER DINAMITZAR L'ECONOMIA

JOSEP MELIÀ DEFENSA LA CONSOLIDACIÓ D'HOTELS «BOUTIQUE» AL CENTRE DE CIUTAT PER DINAMITZAR L'ECONOMIA

JOSEP MELIÀ DEFENSA LA CONSOLIDACIÓ D’HOTELS «BOUTIQUE» AL CENTRE DE CIUTAT PER DINAMITZAR L’ECONOMIA

El candidat d'El Pi a la Batlia de Palma, que s'ha reunit amb l'Associació d'Hotelers de Palma, ha defensat la importància de potenciar el turisme de negocis

9 de maig de 2019

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, ha defensat la consolidació d'hotels «boutique» al centre de Ciutat amb l'objectiu de dinamitzar l'economia. Aquesta és una de les propostes que Melià ha presentat avui als responsables de l'Associació d'Hotelers de Palma per potenciar el sector.

Melià ha explicat que «estam a favor d'aquesta tipologia d'hotels (són de cinc estrelles, han de complir tot un seguit de característiques de qualitat i tenen poques places); per tant, no contradiuen la normativa actual que hi ha a Ciutat». El candidat d'El Pi Palma també ha defensat la importància de potenciar el turisme de negocis promocionant el Palau de Congressos. Segons Melià, «som una destinació incipient en aquest sector i hem de fer feina de bon de veres per no centrar-nos només en l'oferta de sol i platja».

En aquest sentit, el candidat d'El Pi Palma ha apuntat que «el que hem d'aconseguir és que les infraestructures de Ciutat, la neteja i el manteniment siguin els adequats i que hi hagi activitats, és a dir, que la ciutat estigui viva i puguem donar una bona imatge».

D'altra banda, Melià ha coincidit amb els hotelers en la necessitat de remodelar el Passeig Marítim i trobar una solució més amable entre la ciutat, la mar i totes les instal·lacions portuàries. El candidat ha assumit la continuïtat de la Fundació de Turisme Palma 365 per promocionar Ciutat.

Tanca