JOSEP MELIÀ ES COMPROMET A CONSTRUIR 200 NOUS HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL AL SOLAR DE L'ANTIGA PRESÓ DE PALMA

JOSEP MELIÀ ES COMPROMET A CONSTRUIR 200 NOUS HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL AL SOLAR DE L'ANTIGA PRESÓ DE PALMA

JOSEP MELIÀ ES COMPROMET A CONSTRUIR 200 NOUS HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL AL SOLAR DE L’ANTIGA PRESÓ DE PALMA

El candidat d'El Pi a la Batlia de Palma també proposa que es pugui implementar la figura dels grans tenidors per als pisos desocupats a Ciutat

18 de maig de 2019

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, s'ha compromès a construir 200 habitatges al solar de l'antiga presó de Palma, gairebé un centenar més del que tenia previst l'actual equip de govern. Melià ha presentat avui les propostes de la formació per millorar l'accés a un habitatge assequible, «una de les grans problemàtiques actuals a Ciutat i garantir-lo és un dels nostres grans reptes», ha apuntat.

Melià, que ha estat acompanyat per la número 2 de la candidatura, Neus Sánchez, durant la presentació de les propostes, també ha defensat la necessitat d'«implementar la figura dels grans tenidors per als habitatges desocupats i poder així donar sortida a la gran bossa de pisos buits que hi ha a Ciutat». El candidat d'El Pi a Cort també ha proposat «augmentar les densitats dels solars per construir habitatges de protecció oficial o a preu taxat».

En aquest sentit, Melià ha explicat altres iniciatives d'aquest pla de mesures per potenciar l'accés a l'habitatge com són «compatibilitzar els solars d'equipaments amb l'ús d'habitatges de protecció pública o preu taxat o fer un conveni amb el Ministeri de Defensa perquè se cedeixi aquest espai i es puguin construir 1.100 pisos de lloguer social».

Per la seva banda, la número 2 de la candidatura, Neus Sánchez, ha deixat clar que «els joves som els que tenim veritables problemes per accedir a l'habitatge perquè hi ha molta demanda, poca oferta i preus desorbitats». Segons Sánchez, «portem quatre anys amb discursos grandiloqüents però, no s'ha fet res per solucionar els problemes dels joves».

Tanca