JOSEP MELIÀ ESCOLLIT CANDIDAT A LA BATLIA DE PALMA

JOSEP MELIÀ ESCOLLIT CANDIDAT A LA BATLIA DE PALMA

JOSEP MELIÀ ESCOLLIT CANDIDAT A LA BATLIA DE PALMA

Melià ha estat ratificat aquest matí per l'Assemblea Local de la formació i ha deixat clar que «El Pi és el canvi tranquil i centrat que Palma necessita»

12 de gener de 2018

L'Assemblea Local d'El Pi Palma ha ratificat avui a Josep Melià com a candidat a la batlia per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Melià ha deixat clar durant el seu discurs que «El Pi és el canvi tranquil i centrat que Palma necessita». L'objectiu de la formació, que en les pròximes setmanes donarà a conèixer els candidats a les principals institucions de l'illa, és aconseguir representació a Cort la legislatura vinent.

Segons Melià, «El Pi té l'oportunitat d'oferir un projecte diferent i engrescador per a Ciutat. Volem una Palma més mallorquina, més nostra, més neta, millor gestionada, amb molta més cultura i més viva». Un projecte, ha apuntat el candidat d'El Pi, «amb el que volem aconseguir una Palma més centrada, lluny dels extremismes i el conflicte i a prop de les persones i els seus anhels. Hem de reconnectar amb els ciutadans i les ciutadanes».

En aquest sentit, ha puntualitzat que «l'Ajuntament de Palma no ha governat per a ningú, senzillament s'ha dedicat a fer política d'aparador. Des d'El Pi volem més gestió i més resolució de problemes perquè la societat no prospera ni a cop d'efectismes propagandístics, ni a través de titulars incendiaris que remouen entranyes».

Melià ha avançat que els cinc eixos que determinaran la proposta de la formació a Ciutat són el suport total al comerç de proximitat, el lloguer turístic amb mesura i no prohibit, més transport públic i més aparcaments, millor gestió i més manteniment i una Palma plena de cultura.

Tanca