JOSEP MELIÀ ESCOLLIT NOU PRESIDENT D'EL PI PALMA

JOSEP MELIÀ ESCOLLIT NOU PRESIDENT D'EL PI PALMA

JOSEP MELIÀ ESCOLLIT NOU PRESIDENT D’EL PI PALMA

  • Melià ha afirmat que la formació s'ha marcat com a objectiu obtenir representació a Cort a la pròxima legislatura

11 de novembre de 2017

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha renovat aquest dissabte el Comitè Local del partit a Palma. Josep Melià ha estat escollit president, Josep Franco, secretari, Toni Fuster i Carles Cabrera, vicepresidents i María José Bonnín, tresorera de la formació a Palma.

Amb aquesta renovació, tal com ha comentat el nou president Josep Melià, el partit s'ha marcat com a objectiu definir les línies estratègiques per poder obtenir representació a Cort en la pròxima legislatura. Segons Melià, "volem connectar amb la ciutadania, escoltar les seves problemàtiques i peticions per poder trobar solucions".

En aquest sentit, Melià ha comentat que "Palma és fonamental per la consolidació del nostre projecte, centrat en els problemes reals dels ciutadans". El nou president ha afirmat que "la defensa del petit i mitjà comerç és una prioritat absoluta, volem prioritzar la cultura de l'autenticitat i no de la franquícia". Melià també ha deixat clar que "l’equip de govern de Cort no té un projecte clar sobre el lloguer turístic, un fet que afecta i molt a l'economia de la ciutat".

D'altra banda, el president d'El Pi a les Illes Balears, Jaume Font, ha destacat que "fem una aposta molt potent per Palma i queden moltes coses per fer, per arribar a tothom".

Amb aquest procés de renovació dels comitès municipals d'El Pi, que va començar a sa Pobla, la formació vol augmentar la seva presència i implantació a les Illes Balears i consolidar i millorar els resultats de les Eleccions del 2015.

Tanca