JOSEP MELIÀ PROPOSA CREAR UN NOU DISTRICTE TECNOLÒGIC AL POLÍGON DE LLEVANT PER DIVERSIFICAR L'ECONOMIA A CIUTAT

JOSEP MELIÀ PROPOSA CREAR UN NOU DISTRICTE TECNOLÒGIC AL POLÍGON DE LLEVANT PER DIVERSIFICAR L'ECONOMIA A CIUTAT

JOSEP MELIÀ PROPOSA CREAR UN NOU DISTRICTE TECNOLÒGIC AL POLÍGON DE LLEVANT PER DIVERSIFICAR L’ECONOMIA A CIUTAT

El candidat d'El Pi a la batlia de Palma ha defensat la importància de promocionar un altre districte que sigui pols d'atracció d'empreses innovadores i creatives

24 de maig de 2019

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, ha proposat crear un nou districte tecnològic al polígon de Llevant amb l'objectiu de diversificar l'economia a Ciutat. Melià ha explicat que «volem un altre pols d'atracció d'empreses creatives, innovadores i del sector de la investigació que complementi el Parc Bit però que estigui al centre de Palma». «Un districte empresarial similar al 22@ de Barcelona» ha apuntat el candidat d'El Pi Palma, «per posicionar Palma com a referent d'activitats intensives del coneixement».

Melià ha explicat que «s'ha de promoure la competitivitat de l'illa, que es creïn clústers i generar nous motors econòmics que vagin més enllà del sol i platja». En aquest sentit, el candidat d'El Pi Palma ha destacat que «l'illa compta amb una bona connectivitat amb les principals ciutats europees i una capacitat important d'atracció de talent i inversió i això s'ha de potenciar per dur a terme nous projectes».

Melià també ha afegit que «en l'àmbit cultural hi ha iniciatives molt interessants que es poden potenciar, ja que els artistes i creadors locals són agents determinants de transformació social». El candidat d'El Pi Palma ha presentat les propostes per crear el districte tecnològic a la zona de Llevant acompanyat de la número 2 de la candidatura, Neus Sánchez, que ha remarcat que «es podrien habilitar locals per a assaig i creació teatral».

Tanca