JOSEP MELIÀ PROPOSA FINALITZAR EL SEGON CINTURÓ DE PALMA PER REDUIR ELS EMBUSSOS A L'ENTRADA A CIUTAT

JOSEP MELIÀ PROPOSA FINALITZAR EL SEGON CINTURÓ DE PALMA PER REDUIR ELS EMBUSSOS A L'ENTRADA A CIUTAT

JOSEP MELIÀ PROPOSA FINALITZAR EL SEGON CINTURÓ DE PALMA PER REDUIR ELS EMBUSSOS A L’ENTRADA A CIUTAT

El candidat d'El Pi a la Batlia de Palma ha defensat també altres mesures com la construcció d'aparcaments dissuasius per descongestionar el trànsit

10 de maig de 2019

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, ha proposat finalitzar el segon cinturó de Palma per minvar els embussos als accessos a Ciutat. Un projecte que, segons ha explicat Melià, «ja està contemplat dins del Pla de Mobilitat del Consell de Mallorca i només cal executar-lo». Melià ha comentat que aquest segon cinturó hauria d'arribar a la platja de Palma i connectar l'autopista d'Inca amb la carretera de Valldemossa.

El candidat d'El Pi Palma ha denunciat, junt amb la candidata d'El Pi al Consell de Mallorca, Xisca Mora, la situació amb la qual es troben molts ciutadans cada dia a les entrades de Palma i ha recordat que la formació ha dut a terme moltes iniciatives al CIM per buscar solucions a aquesta problemàtica. En aquest sentit, Mora, ha recordat que «El Pi va proposar la creació d'una Comissió de Mobilitat que s'aprovà per unanimitat al Ple, que s'ha reunit poques vegades i que no ha avançat en res». La candidata d'El Pi al Consell de Mallorca ha apuntat que «s'ha fet política de grans titulars però poca cosa més perquè els problemes segueixen sent els mateixos».

Una de les altres propostes del candidat d'El Pi Josep Melià per descongestionar la circulació a Ciutat i millorar la mobilitat és un segon eix viari de trànsit fluid als carrers Manuel Azaña, Francesc Pi i Margall i Jaume Balmes, a més de la creació d'aparcaments dissuasius.

Tanca