LA POLICIA LOCAL DE SES SALINES HO TÉ TOT A PUNT PER A LA NIT DE SANT JOAN

LA POLICIA LOCAL DE SES SALINES HO TÉ TOT A PUNT PER A LA NIT DE SANT JOAN

LA POLICIA LOCAL DE SES SALINES HO TÉ TOT A PUNT PER A LA NIT DE SANT JOAN

Es vigilaran les platges de la Colònia i la zona de la revetlla de Cala Galiota.

22 de juny de 2016

La Policia Local de Ses Salines ja té preparat el dispositiu de seguretat que es durà a terme amb l'objectiu de vetllar que tot el vespre de Sant Joan es desenvolupi sense problemes. Durant el vespre de dia 23 de juny hi ha preparat un correfoc, que acaba a la platja de Cala Galiota, i després per acabar una revetlla jove. A més, com cada any hi ha prevista afluència de gent a les platges per celebrar la màgica nit de Sant Joan.

Dos policies de Ses Salines i dos més de Campos, vigilaran la Plaça Molí de Sal, que és la que té entrada a la platja del Marquès. A més, també es vigilaran les platges de Cala Galiota, epicentre de la revetlla i les platges del Port i del Dolç, que el concessionari que explota les platges dotarà amb seguretat privada. El dispositiu comptarà amb controls a les platges i es requisaran les botelles de vidre, amb l'objectiu que al dia següent, qualsevol persona que vulgui gaudir de la platja ho pugui fer sense cap inconvenient. Tolo Salvà afirma “que no es permetrà l'accés de botelles de vidre a les platges” i demana a la gent que hi té previst participar que no duguin vidre, sinó plàstic.

“D’aquesta manera, intentam que aquesta nit tan esperada per molta gent, es pugui desenvolupar sense cap problema”, declara Tolo Salvà, Regidor de Policia. A més, “l’endemà, hi haurà un dispositiu especial per vigilar que les entrades de les platges i aquestes mateixes no tinguin basura ni brutor per evitar que algú es pugui fer mal”.

Tanca