L'AJUNTAMENT D'ARTÀ ACTUA CONTRA LES CONDUCTES INCÍVIQUES I PERILLOSES PEL MEDI NATURAL QUE S'HAN DENUNCIAT AQUESTS DIES A EL CALÓ

L'AJUNTAMENT D'ARTÀ ACTUA CONTRA LES CONDUCTES INCÍVIQUES I PERILLOSES PEL MEDI NATURAL QUE S'HAN DENUNCIAT AQUESTS DIES A EL CALÓ

L’AJUNTAMENT D’ARTÀ ACTUA CONTRA LES CONDUCTES INCÍVIQUES I PERILLOSES PEL MEDI NATURAL QUE S’HAN DENUNCIAT AQUESTS DIES A EL CALÓ

S'instal·larà cadenat i pilons retràctils i s'hi intensificarà la vigilància policial. 
L'Ajuntament d'Artà ha reaccionat ràpid a la denúncia feta per part del col·lectiu terraferida de diverses conductes il·legals i irrespectuoses amb el medi ambient (encesa de foc, trànsit pel camí, etc.) que ja s'han començat a dur a terme a la costa del municipi, concretament a la zona d'El Caló.
La Regidora de Medi Ambient, Aina Comes Delgado, juntament amb la Policia Local han anat avui matí a la zona i han instal·lat una barrera per deixar ben clar que està prohibit el pas de trànsit rodat pel camí. Dilluns, a més, es posarà una cadena al portell i ja s'han comanat pilons retràctils, que es col·locaran a l'inici del sender. D'aquesta manera, s'evitarà el pas de trànsit rodat, exceptuant el dels vehicles d'emergència, ja que tant Ibanat com Ajuntament tindran clau per poder passar.
Quan agents i regidora han arribat a El Caló, han trobat un cartell no oficial penjat en un arbre que demanava als cotxes no aparcar a l'entrada del camí, argumentant que és una zona de pas de vehicles. Tot d'una l'han retirat. Recordam que està prohibit tant aparcar-hi com transitar-hi amb vehicle de motor.
Per altra banda, també cal destacar un fet positiu: tant visitants estrangers com mallorquins que anaven a peu han felicitat els representants de l'Ajuntament per estar actuant contra aquestes conductes.
Finalment, l'Ajuntament informa que la Policia Local intensificarà la vigilància a la zona. La Policia Local pot actuar en aquesta zona emparada pel reglament que regula la circulació de vehicles en espais naturals, aprovat l'any 2006 i ara amb una modificació en exposició pública.

Tanca